Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan overleve Breaking Down i bilen i ørkenen i sommer

Flat dekk, motor problemer og overoppheting kan føre til at bilen til å bryte ned i sommer. Walking til sikkerhet når temperaturen er over 95 grader er verken klokt eller trygg i ensom ørken. Instruksjoner
en

alltid nødhjelp i bilen etter været. Ikke engang tenke på å sette seg gjennom ørkenen på en varm dag uten vann og sko "just in case." Det er også en god idé å holde et gammelt teppe, en vei bluss og noen duct tape i bagasjerommet.

2 p Hvis du finner ut at du ikke klarer å kjøre på grunn av dårlig sikt fra blåser sand og støv eller bilen bryter ned, få av veien så godt du kan og bli med bilen din! De fleste som dør av eksponering gjør det fordi de forlot sine kjøretøy. Bilen din er den mest opplagte ting i ørkenen, og kan bli oppdaget mye enklere enn du.
3

er i liten fare fra pattedyr av ørkenen, men klapperslanger og skorpioner er en annen sak . Bare vær oppmerksom. Rull vinduene ned på bilen for å holde luften strømmer. Hvis det er natt tid, la blinklysene på og sove i bilen. Hvis det er dag tid eller du fortsatt strandet kommer morgen, slå av blinklysene for å spare batteriet.
4

løpet av dagen, bruke teppe å lage et telt på skyggesiden av bilen . Hvis det er middagstid, bygge teltet på østsiden av bilen slik at den vil begynne å lage skygge så snart solen har reist mot vest. Gjør teltet ved å lukke toppen av teppet i bildøren å feste den. Strekke den ut i en vinkel bort fra bilen og hold på bunnlinjen på plass med steiner og /eller sand. Hold deg i skyggen.
5

Sett mugge med vann i skyggen. Med mindre sand føles kjølig å ta på, ikke begrave vann. Det vil sannsynligvis ikke holde det kjøligere. Holde lokket på kannen slik at vannet ikke fordamper. Du kan gå uten mat i mange dager, men uten vann vil du være død innen kort tid
6 p Hvis du har noe som er en lys farge -. Som en rød t-skjorte - lå det på toppen av bilen og holde den der med stein. Det vil hjelpe deg å bli oppdaget.
7 p Hvis du har ingen tjeneste på mobiltelefonen din, la den på uansett. Noen telefoner fortsatt sende ut et signal som kan bidra til akutt hjelp til å finne deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146088.html

Previous:
Next:

driving Safety