Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan bli deaktivert parkeringstillatelse i California

Et funksjonshemmet parkeringstillatelse er til fordel for dem som har fysiske funksjonshemninger. Det er veldig nyttig å få parkeringstillatelse for enkelhets skyld formål når du ikke kan lett komme deg rundt. I alle parkeringsplasser, er det flere deaktivert personens parkeringsplasser nær inngangen. Denne artikkelen snakker om hvordan å søke om funksjonshemmedes parkeringstillatelse i delstaten California. Instruksjoner
en

Før søknad om funksjonshemmede parkeringstillatelse i California, er det viktig å finne ut om du er kvalifisert eller ikke. Det er visse forhold som vil kvalifisere, og disse inkluderer tap av ett eller flere lem, noen hjerte sykdommer /tilstander, lungesykdommer /tilstander, synsproblemer og begrenset bruk av en eller flere lemmer på grunn av sykdom. Hvis du har en av disse betingelsene, kan du kvalifisere for en funksjonshemmet parkeringstillatelse i delstaten California.
2

Ved søknad om funksjonshemmede parkeringstillatelse for første gang, må du fullføre Søknad om Disabled Person plakat eller Plater (dette skjemaet er nå tilgjengelig på nettet i California statens avdeling av motorvogner 'nettside eller på lokale DMV kontoret). Fullfør alle seksjoner som krever din informasjon.
3

Ta med dette programmet til en lisensiert lege, kirurg, PA (legens assistent), NP (sykepleier utøveren), eller en sykepleier widwife. Spør dem om å fullføre seksjonen F og G på programmet for deg. Hvis de er dine nærmeste, og tror at du kvalifiserer for funksjonshemmede parkeringstillatelse, vil de fullføre disse to seksjoner for deg.
4

Mail det utfylte skjemaet til adressen som står på skjemaet. Inkludere de nødvendige avgifter dersom det søkes om midlertidig deaktivert parkeringstillatelse. Den permanente funksjonshemmede parkeringstillatelse er gratis.
5 p Hvis du ikke finner en autorisert personell til å fullføre seksjon F og G for deg, kan du komme til DMV selv å få funksjonshemmede parkeringstillatelse. Dette er kun for de som har synlige funksjonshemninger som tapte av ett eller flere lemmer. Andre forhold vil måtte bekreftes av sertifisert personell.
6

Når skjemaet er utfylt og sendt, vil funksjonshemmede parkeringstillatelse bli sendt til din nåværende adresse i ca to uker.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146335.html

Previous:
Next:

driving Safety