Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Slik bruker du en rullestolheis Riktig

Tilpasset heiser gjør det mulig for folk i rullestol å komme inn og ut av kjøretøy trygt og effektivt. Du må imidlertid bruke en heis riktig for å ivareta sikkerheten for både deg og passasjeren. Hvis du kjører for en kommersiell organisasjon, ta kontakt med selskapets generelle prosedyrer for hvordan man bruker en rullestolheis riktig. Instruksjoner
en

Parker bilen på flat mark. Sørg for at det er rom slik at rullestolheis plattformen kan åpne uten hindringer. Sett på parkeringsbremsen å sørge for at bilen ikke ruller.
2

Åpne rullestolheis døren fra utsiden av bilen. Låse den i åpen stilling.
3

Trykk på den aktuelle knappen for å senke rullestolheis plattformen til bakken. Vent til den når bakken og stopper før du legger passasjeren på plattformen.
4

Fortell passasjeren når det er OK å flytte på plattformen. Yte bistand ved behov. Hvis rullestolheis er godkjent under Americans with Disabilities Act (ADA), kan passasjeren møte bilen mens ridende på heisen. Med en ikke-ADA-godkjent løft, må passasjeren vende bort fra bilen.
5

Wrap rullestolen setebeltet rundt passasjer og fest den godt.
6

Sett rullestolen låser å sørge for at stolen ruller ikke og har passasjeren vent, over rekkverk på heisen.
7

Stå på bakken og trykker på riktig knapp for å heve rullestolheis .
8

La heisen stå et par inches. Stopp for å sjekke sikkerhetsbarriere. Hvis den er låst, kan du fortsette å heve heisen plattformen til riktig nivå.
9

Slipp låsene på rullestolen, skyv rullestolen inn i riktig sittegruppe inne i kjøretøyet.

10

Brett rullestolheis i sin utpekte kjørestilling. Stenge dørene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146313.html

Previous:
Next:

driving Safety