Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Fordelene ved å bruke en Seat Belt

Få mennesker liker seg setebeltene. Noen finner dem sammentrekkende mens andre bare hater iført dem fordi det er lovpålagt. Til tross for fordelene ved å bruke bilbelte, så mange som 25 prosent av førere og passasjerer nekter å bruke dem uansett grunn. Heldigvis er flere og flere mennesker lytter til statistikken og realisere deres behov for å bruke denne livreddende enheten. Lifesavers

Den største fordelen med å bruke bilbelte er at det kan redde bor i en kollisjon eller en annen form for ulykke. Ifølge National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), ble mer enn 9000 liv reddet hvert år som følge av bruk av bilbelte. I 2006 ble mer enn 15.000 liv reddet fordi de hadde på seg setebeltet.
Billetter hos

Mange sjåfører bare bære sine bilbelte å unngå å få en billett. Selv om det ikke er noen punkter vurderes til førerkort for ikke på seg bilbelte, kan billetter varierer fra $ 10 til $ 250 for et første angrep, avhengig av staten der du mottar billetten. Lovene for bruk av bilbelte er annen stat etter stat. I noen stater som California, Kentucky og Delaware, kan voksne passasjerer i baksetet får billetter for ikke iført sine bilbelte. I noen stater, er dette en primær lovbrudd, noe som betyr at en politimann kan trekke over bilen utelukkende for dette lovbruddet. I stater hvor setebelte lover er sekundært, kan en offiser bare dra over et redskap for en annen forbrytelse før utstedelse av billett for unnlatelse av å bruke bilbelte.
Redusere skader

mindre kollisjoner, har bilbelte bruk bevist å redusere den potensielle skaden til sjåfører og passasjerer. Når du er i et kjøretøy involvert i en mindre kollisjon, kroppen din kan bli kastet fremover slik hodet treffer dashbordet eller frontruten. Med bilbelte, men kroppen din er tilbakeholdne til å hindre at dette skjer. Ifølge rapporter fra NHTSA, ved hjelp av bilbelte reduserer risikoen for skader i mindre ulykker med så mye som 50 prosent.
Sette et eksempel
p Hvis du er en forelder, iført sikkerhetsbeltet setter et godt eksempel for dine barn eller yngre sjåfører i husstanden. Barn lærer mange av deres atferd ved eksempel, og når du gjør en vane å sette sikkerhetsbeltet på når du setter deg bak rattet, de er mer sannsynlig å gjøre det samme når de kjører.
Nedre medisinske kostnader

Ifølge NHTSA, folk som hadde på seg setebeltet under en kollisjon betale ca 60 prosent mindre i medisinsk regninger enn folk som ikke var iført setebeltene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146208.html

Previous:
Next:

driving Safety