Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan bruke Emergency kjettinger

Emergency kjettinger brukes på road dekk under isete og snødekte forhold og er ofte nødvendig i bratte områder som i Rockies, Cascades og Sierra Nevada-fjellene. Kjettinger hjelpe deg å opprettholde kontroll over kjøretøyet under farlige værforhold ved å la deg beholde mer trekkraft på veien. Forstå hvordan du skal feste kjettinger på kjøretøyet før truende forhold streiken er alltid en god idé, så du vil være treffende forberedt hvis det er behov for i et knipetak. Instruksjoner
en

parkere bilen i et område hvor du kan teste kjedene før å komme inn på en hovedvei eller motorvei. Fjerne lenkene fra deres tilfelle, løsne og untangling alle kjettingløkkene så de henger fritt.
2

Position hver av de to kjedene ved siden av dekkene du vil sette dem på. Plasser kjeder i front for forhjulsdrevne biler og i ryggen for bakhjulsdrevne biler.
3

Sett bilen i "Park", og sikre på parkeringsbremsen. Hold den ene av kjedene fra toppen og plassere den over dekket, plassere den jevnt over den eksponerte del av hjulet. Gjenta prosessen på den andre hjulet.
4

tilbake til bilen og ta av parkeringsbremsen. Hvis det er trygt, bevege seg fremover akkurat nok til å eksponere resten av hjulet til kjeden. Returnere bilen til "Park" og sikre at parkeringsbremsen.
5

Fest de to kjedene på resten av hvert hjul, og trekk til med tettere kobling plassert på hver av kjettinger. Tilbake til bilen, ta av parkeringsbremsen og kjør ca 80 meter. Stopp bilen, returnerer den til "Park".
6

Stram kjedene, som fått slakk fra hans gikk seg ut over dekkene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146307.html

Previous:
Next:

driving Safety