Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Sikreste bilene som er laget i USA

Car sikkerhet er basert på to viktige karakterer av organisasjoner hvert år - det amerikanske Department of Transportation National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) og Insurance Institute for Highway Safety (IIHS). Mens en bil kan gjøre godt i en serie av kollisjonstester og få en 5-stjerners rating (ofte brukt i reklame), gjør det bra i begge testene er den virkelige tegn på feilfri sikkerhet. Amerikanske bilprodusenter har hatt oppturer og nedturer de siste årene og sikkerhet har variert. Et par nye amerikansk-laget modeller kan være, men det tryggeste på veien. Ford Models

The Edge, Fusion, F-150, Escape og Flex var alle modeller som gjorde bemerkelsesverdig godt, spesielt i IIHS tester, som synes å være den viktigste av de to til forbrukerne. Alle bilene hadde valgfritt ESC, eller elektronisk stabilitetskontroll, som vil bli pålagt av regjeringen på alle biler innen 2012.
Volvo Models

Nå eid av Ford Motor Selskapet, fortsetter Volvo å være en av de sikreste bilene noensinne - og synes å ha smittet over på moderselskapet i på best mulig måte. Med bare om hver bil de gjør, mottar de utmerkede sikkerhetsvurderinger, på grunn av vekten av rammen av bilen, de multiple kollisjonsputer og den strukturelle sikkerhet. Volvo XC90 fikk best karakterer, fra publikasjoner, forbrukere og sikkerhet testere likt.

Saab 9-3

Saab har vært klassisk trygge biler, som er en av grunnene til GM kjøpt dem. De er også den eneste bilen i alle GMs imperium som fikk en utmerket sikkerhet vurdering, som de hadde gjort i flere tiår før GM har eid dem. De er tryggest når det gjelder whiplash, med hode og nakke begrensninger bygget inn i setene slik at hodet og nakken ikke kan knipse frem og tilbake voldsomt.
Mercury Milan
< p> Eies av Ford, som er helt klart å gjøre store fremskritt i å betale oppmerksomhet til sikkerheten til sine forbrukere, var Mercury Milan annen mid-size bil for å motta gode sikkerhetsvurderinger fra IIHS. Mye som andre biler i sin klasse, har Milan ESC og front-og sidekollisjonsputer, sammen med gode seter som gir whiplash-beskyttelse.
Saturn Vue

alltid kjent for sikkerhet, men også kjent for å være liten og billig, har Saturn Vue fikk høye karakterer også. Det er front-og sidekollisjonsputer for fører og passasjer, samt kollisjonsputer i baksetene, samt en passasjer hodestøttene whiplash system. Amerikanske modellene er fortsatt overskygget av den konsekvente sikkerheten til utenlandske biler, men beviser at landet som brukes til å lage de beste bilene i verden har noen fanger opp å gjøre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146256.html

Previous:
Next:

driving Safety