Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan passere en førerkort Eye Test

For å oppnå noen form for førerkort, må du kunne bevise at du er i stand til å se tilstrekkelig nok til å drive en motor kjøretøy, sikre din sikkerhet og sikkerheten til andre reiser på veien. En sjåfør test eksamen består av en synsundersøkelse, skriftlig eksamen og ferdigheter eksamen. Du må passere alle tre før du er utstedt et førerkort. Hvis du trenger briller eller kontaktlinser for korrigerende formål, har du lov til å bruke dem i løpet av testen, men lisensen din vil staten at begrensningen på baksiden. State-by-state avdelinger av motorkjøretøy (DMVs) kan ha litt varierende krav, så det er viktig å verifisere visjon krav med din lokale DMV kontoret (se Ressurser nedenfor; denne artikkelen er basert på kravene for delstaten California). Du trenger:
korrigerende linser eller briller (om nødvendig)
Vis flere instruksjoner
en

Ankom din avtale minst 10 minutter for tidlig å gi tid til papirarbeid til være ferdig. Husk å ta alle nødvendige dokumenter.
2

Still spørsmål hvis du er uklart om eventuelle retningslinjer eller prosedyrer.
3

Ta på briller eller kontaktlinser hvis du trenger dem for kjøring. Hvis du bruker en lav resept kan du ønsker å fjerne dem før testen slik at du ikke har begrenset lisens.
4

Følg den ansattes instruksjoner. DMV vil administrere testen enten ved å ha du leser et diagram på en vegg i avstand eller med maskiner kalt Optec 1000. Du vil bli testet for begge øynene på samme tid, og deretter hvert øye alene. Minstekrav visjon krav er 20/40 i begge øynene sammen, 20/40 på det ene øyet og 20/70 i det andre øyet.
5 p Hvis du har bestått, vil du ta den skriftlige delen av eksamen . Hvis du ikke gjorde det, må du ta en synsskarphet test. Å passere må du få en score på 20/200 i minst ett øye.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146321.html

Previous:
Next:

driving Safety