Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hva er problemene for hensynsløs kjøring?

Uvøren kjøring er et vanlig problem blant sjåførene, særlig blant unge sjåfører. Uvøren kjøring kan ødelegge en persons rulleblad, føre til tap av en persons lisens, koster hundrevis av dollar i bøter, og jevnt resultat i fengsel eller deportasjon. Straff varierer fra staten, men er vanligvis svært alvorlig. Criminal Record

uvøren kjøring er en forseelse i de fleste stater, men det går på en persons permanent registrering og kan påvirke livet hans i mange år. Den kriminelt rulleblad er tilgjengelig i noen stat og er sjekket av arbeidsgivere og kreditt byråer for å avgjøre en klients pålitelighet. Mange arbeidsgivere, særlig statlige etater som politiet og brannvesenet, vil ikke ansette en person med en hensynsløs kjøring kostnad i hennes siste kriminell historie.
Fines

Boten for hensynsløs kjøring i de fleste stater er mellom $ 500 og $ 1000. Washington state har en av de mest alvorlige bøter, med et maksimum på $ 5000 per forseelse.
Tap av førerkort

Mange stater tilskuddsordninger domstolene myndighet til å tilbakekalle førerkort av noen funnet skyldig i hensynsløs kjøring, uavhengig av hvorvidt det er hans første gang. Tilbakekall er vanligvis mellom 30 og 90 dager.
Jail

Fordi hensynsløs kjøring er en så alvorlig forbrytelse, er fengsel et alternativ for domstolene i mange stater, og noen stater krever fengselsstraff for noen hensynsløs kjøring overbevisning. Fengsel tidsintervaller fra en til 90 dager i de fleste statene for det første lovbruddet, og kan være så lenge som ett år for en annen forbrytelse.
Utvisning

Courts nesten alltid har muligheten til å deportere ulovlige innvandrere for ulovlig handling, men deportasjon står på spill i enkelte stater for selv lovlige innvandrere i uvøren kjøring tilfeller. Når innvandrere blir amerikanske borgere, er de enige om å rette seg etter lovene i landet, og hensynsløs kjøring blir sett på som en alvorlig og farlig kriminalitet som domstolene vil vurdere utvisning.
Død eller skade

uvøren kjøring kan lett føre til ulykker når føreren mister kontrollen over kjøretøyet eller skremmer andre sjåfører rundt ham, forårsaker dem til å dreie og komme i en ulykke. Uvøren sjåfører er ofte på reise i høye hastigheter eller med fullstendig mangel på respekt for sine omgivelser, slik at ulykker som resultat er vanligvis svært alvorlig og noen ganger dødelig. Ifølge "Hvorfor Speak Up" kampanje sponset av riksadvokaten, er hensynsløs kjøring nr. 1 morder av personer i alderen 15 til 20.. Uvøren kjøring resulterer i mange skader og dødsfall hvert år, og kan ødelegge livene til ulykken ofre og deres familier.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146172.html

Previous:
Next:

driving Safety