Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan Wire a Car Trailer

Kabling opp en bilhenger er nødvendig for tilhengeren lys for å arbeide i samklang med slepet billys. Mens det er ikke en komplisert prosedyre, må du sette noen trodde på det, ledningene må koble til tilsvarende kjøretøy ledningsnett for å fungere. Planlegg på forhånd, bestemme hvilken type kontakt du ønsker for koblingen mellom slep kjøretøy og tilhenger og prosessen vil gå mye glattere. Du trenger
Wire eller trailer ledningsnett
Terminal kontakter
Wire strippere
Trailer til bilen kobler plug
Loom (valgfritt)
Vis flere instruksjoner

en

Koble den nye ledninger til lys på tilhengeren. Lysene vil ha ledninger kommer ut av baksiden av dem som må utvides til tungen på traileren for å koble til slepet kjøretøyet. Nøye måle og klippe hver ny ledning slik at de ikke er for lang eller for kort, og koble dem til ledningene på tilhengeren lysene bruker terminal fat kontakter og crimpers. Ledningene er fargekodet, så hvis det er mulig, skaffe ledning av samme farge som det kommer ut av tilhengeren lysene så det er ingen forvirring når fester slepet kontakten. Vanligvis er grønt brukes for retten stopp og sving funksjon, og gult for venstre stopp og sving. Brown brukes for nummerskiltet og eventuelle markeringslys at tilhengeren kan ha, og hvitt er brukt til jord. Hvis du bruker alle en farge, etikett hver ledning nøye slik at riktig ledning går til rett sted.
2

at ledningene langs trailer og tungen. Selvfølgelig vil du ønsker å ta stor forsiktighet når du freser tilhengeren lys kabling. Hvis det er lov å gnage isolasjonen kunne slites av, og etterlater bare ledninger som kan forårsake en kortslutning i stry kjøretøy. Mange velger å kjøre ledninger inne i en plast vevstol funnet på noe auto deler butikken for ekstra beskyttelse. Hvis det overhodet er mulig, kjører ledningene gjennom rammen av tilhengeren. Hvis det ikke er et alternativ, kjører det veldig høyt og stramt langs rammen hvor det vil være i minst mulig fare.
3

Splice ledningene inn i traileren /slep kjøretøy kontakt. Gjør dette på samme måte som tilhengeren lys, bruker rumpe kontakter og ledninger crimpers. Sørg for at du tar hensyn til farge og merking av ledninger, slik at de blir koblet til riktige terminaler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146171.html

Previous:
Next:

driving Safety