Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Regler for Driving Scootere

De siste årene har sett stadig flere amerikanere ta til gatene på drivstoff-effektiv og billig scootere. Drevet av tanken om at alle som kan sykle og kjøre en bil bør være i stand til å sitte på en scooter, er mange nye scooter ryttere lære reglene av veien ved sete i bukser. Men riding en scooter er mye annerledes enn å sykle eller å kjøre bil. Det er spesielle regler, også, som må følges når du er på en scooter. Kjenn din Scooter

Scootere fungere akkurat som miniatyr motorsykler, selv om giring, høyt eksosrør og skinn chaps er vanligvis ikke nødvendig. Tilbring tid på å bli kjent med scooter og plassering av alle kontroller. Lær deg å bruke dem uten å se på dem. Øv bremsing med både foran og bak bremser, alternativt og kombinert. Lær hvordan å koma styre, med andre ord hvis push høyre, går du rett. Dette er en ferdighet er nødvendig når du begynner å bevege raskere enn 5 km /h, som er mesteparten av tiden utenfor av en parkeringsplass.
Scooter Forberedelse

Før du drar på din scooter, sjekk de vitale komponenter som kan forårsake problemer nedover veien. Du har bare to hjul, slik at begge må være i god form. Sjekk din dekkets slitebane slitasje og lufttrykk. Vær sikker på at alle dine lys og blinklys virker og at speilene gir et godt bakfra. Sjekk din drivstoff nivå. Bare i tilfelle, lagre nødvendige juridiske og forsikring dokumenter innenfor scooterens oppbevaringsrom.
Beskytt deg selv

Selv om noen stater ikke kan kreve en hjelm på veien , kunne iført en redde livet ditt. Beskytte den viktigste komponenten i scooter, du er kritisk. En scooter kan ikke beskytte deg på samme måte som en bil kan, så det anbefales å bruke hjelm, en denim eller skinn jakke og motorsykkel-spesifikke hansker. I det minste, ha en skikkelig tettsittende Department of Transportation-godkjent hjelm og beskyttende øye slitasje. Bright, svært synlig klær kan også redusere sjansene for å bli skadet av en uoppmerksom sjåfør.
Trafikk og du

Mens på veien, er du pålagt å følge alle trafikkregler. Stoppe på alle røde lys, bruke blinklys hver gang for å skifte felt eller trenger å snu og følge fartsgrensen. En viktig ting å merke, er imidlertid å vurdere selv usynlig, ved å anta at alle andre sjåfører ikke kan se deg. Prøv å være så synlig som mulig og gi en sikkerhetssone på minst 10 sekunder mellom deg og en annen bil. Hvis den bilen skulle svinge eller stoppe uventet, gir denne sikkerhetssonen tid til å reagere på riktig måte.
Er du i tvil, be om hjelp

Riding i trafikken kan være svært skremmende for første gang ryttere. Heldigvis tilbyr Motorcycle Safety Foundation en Scooter skole kurs, som lærer nye ryttere de ferdighetene de trenger for å trygt og effektivt navigere de travle gatene i byen. Blant læreplanen lært i løpet av dette kurset er SEE metoden, som står for "Search" rundt deg for potensielle farer, "Evaluere" eventuelle farer, og "Execute" de riktige tiltak for å unngå fare. Følge denne enkle metoden kan hjelpe deg å gjenkjenne fare før det kan skade deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146251.html

Previous:
Next:

driving Safety