Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

OnStar FAQ

I dag, folk bruker mer tid på pendling enn noen gang før. Kjøring er ofte en stressende del av dagen. Til tider kan det også være farlig. OnStar forsøker å gjøre sjåførene føle seg trygge ved å tilby tjenester som gjør din pendle mer praktisk. Hva er OnStar?

OnStar er en tjeneste som gir trygghet for sjåførene. Det bruker Global Positioning System (GPS), datamaskiner, trådløs teknologi og menneskelige operatører å tilby tjenester som øker bekvemmelighet og overvåke sikkerheten.
Hvem Opprettet OnStar?

General Motors skapte OnStar tjenesten. Den ble utviklet for å overvåke kjøretøy for ulykker, slik at de nødvendige personell kunne reagere raskt for å redde liv.
Hva er fordelene med OnStar?

Dag , OnStar gir mange tjenester som gjør kjøringen mer praktisk. Hvis du er i en ulykke, varsler OnStar en operatør å kontakte myndighetene --- selv om du ikke kan snakke. Med sin GPS navigasjon, gir det ikke veibeskrivelsen slik at du ikke går deg vill på vei til din destinasjon. Hvis bilen din bryter ned på siden av veien, gir OnStar en måte å tilkalle hjelp ved å trykke på en knapp.

En annen fordel med OnStar er kjøretøy diagnostikk. Ifølge OnStar hjemmeside, mange nyere General Motors 'biler kommer med denne funksjonen. Hver 30. dag, samler OnStar informasjon om bilen din og sender det til deg i en rapport. Dette tillater deg å vite om noe vedlikehold som kan være nødvendig for å holde bilen kjører godt. Når vedlikehold er nødvendig, får du et e-postvarsel. Hvis du er en OnStar abonnent, er kjøretøy diagnostikk tilbys uten ekstra kostnad.

En av OnStar mest populære funksjonene er turn-by-turn navigasjon. Når du trykker på den blå OnStar knappen og fortelle representanten din destinasjon, sender representant veibeskrivelser til din OnStar enhet. Talemeldinger veileder deg gjennom hver sving.
Hvilke typer Abbonementsplanen er tilgjengelig for OnStar?

To abonnementene er tilgjengelige. Den mest grunnleggende plan --- "Safe and Sound Plan" --- gir nødetatene, automatiske samtaler om hjelp i tilfelle en ulykke og Veihjelpstjenestene. Det koster $ 199 per år.

Mellomliggende plan kalles "Veibeskrivelse og tilkoblinger" plan. I tillegg til de grunnleggende beredskap funksjoner, retninger og tilkoblinger planlegger gir også veibeskrivelsen og andre tjenester som øker bekvemmeligheten av drivere. Det koster $ 299 per år.

Hands-free er en ekstra tjeneste som lar deg kommunisere med OnStar sine verktøy uten å ta hendene fra rattet.
Hvor kan jeg finne Mer informasjon om OnStar?
p Hvis du er abonnent til OnStar og du har et spørsmål, skyv den blå OnStar-knappen i bilen. Hvis ikke, ring 1 (888) 466-7827. Du kan også kontakte OnStar ved hjelp av e-skjema på OnStar nettstedet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146252.html

Previous:
Next:

driving Safety