Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan sette kjettinger på en 4X4 Dually

Dekk kjedene gjøre en stor forskjell i Snøhvit eller isete vær. Noen stater krever kjedene i dårlige stormer på enkelte veier, så det er nyttig å ha dem bare i tilfelle du trenger dem. Når du kjører en 4x4, er det vanskelig å tro at noe kan komme i veien mye mindre med en dually. Med to sett med hjul på bakakselen, du bære tyngre last og trekke tyngre tilhenger enn mange andre biler, men kjører i snørike eller isete forhold med kjettinger gir deg mye mer trekkraft. Du trenger
2 sett med kjettinger
4x4 dually lastebil
Vis flere instruksjoner
en

Lay kjettingene ut for forhjulene på lastebilen og gre dem. Ordne dem slik at siden med tilkoblingen kroker vender bort fra fronten av bilen og siden med gratis linker er rett foran dekkene.
2

Sørg krokene feste korset kjedene av de lange kjeder er vendt ned mot bakken. De kan skade dekkene hvis de er orientert i feil retning. Rulle forhjul på kjedene.
3

Løft kroken på innsiden av dekket og koble den til den frie lenker på innsiden av dekket. Fest kroken på utsiden av kjeden til gratis linker på samme side. Gjenta dette på den andre dekk. Hvis kjedene har utenfor fester eller bungees, koble dem.
4

Dra på kjedene og prøver å passe hånden under. Hvis hånden passer, stramme festene eller bungees. Noen av krokene på kjedene har stramme mekanismer.
5

Sett ut et ekstra sett med kjettinger foran de utvendige bakre dekk av dually. Gjenta trinn 1 til 4 med dette settet. Kjør en kvart mile under tretti miles per time, og trekke over igjen. Gjenta trinn 4 igjen med alle fire dekkene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146350.html

Previous:
Next:

driving Safety