Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Seat Belt Laws i Iowa

I 2009, Iowa noterte sitt høyeste noensinne bilbelte bruk rate på 93,1 prosent, ifølge GazetteOnline. Den 0,2 prosent økning fra 2008 representerer en ytterligere 5000 førere av motorkjøretøyer og passasjerer iført setebelter på Iowa veier. Til tross for imponerende tall, trenger Iowa sin tilbakeholdenhet lover som regulerer voksne og barn ikke får høye karakterer fra Insurance Institute for Highway Safety (IIHS). Iowa Safety Belt Law

Iowa loven krever sjåføren og forsetepassasjer, 6 år og eldre, i et kjøretøy å bruke bilbelte. Iowa åpner for primær håndheving av sin bilbelte lov, noe som betyr at polititjenestemenn kan stoppe et kjøretøy for den ensomme forbindelse med utstedelse av bilbelte sitat. Under sekundær håndhevelse, kan du bare bli sitert for bilbelte fornærmet om du blir stoppet for en annen trafikk problemet. Den maksimale greit for et første angrep er $ 25 i 2010. Iowa Department of Transportation (idot) bemerker at saksomkostninger bringe den totale til $ 35 som i 2010. IIHS gir Iowa sikkerhetsbelte lov en vurdering av "rettferdig", som er to hakk over "dårlig" og ett skritt under toppen vurdering av "god."
Child Restraint Law

Current Iowa lov, ifølge idot, krever foreldre og omsorgspersoner til å sikre barn i alderen 6 og 11 i et barnesete eller sikkerhetsbelte når man kjører i et motorkjøretøy. Mens Iihs bemerker at loven ikke oppgir en preferanse for front-eller baksetet, de Quad City Times påpeker at Iowa Senatet stemte i mars 2010 til trenge et belte for baksetepassasjerene under 18 år. Denne regningen må fortsatt fjerne flere lovfestede hekk. Andre aspekter av barnesetet lov mandat en bakovervendt bilsete for spedbarn under ett år og veier mindre enn 20 pounds. Barn eldre enn ett, men under 6 må sikres i et barnesete. Idot forteller at bilbelte alene er ikke egnet. Disse ungdommene må bruke et bilsete eller beltestol. Den maksimale boten er også $ 25 som i 2010, men den kan oppheves ved å bevise at du har fått en egnet barnesikringsutstyr. IIHS etiketter Iowa er barnesikringssystemer lover "fattige" sitt laveste rangeringen.

Utelukkelser

Unntak gjelder for både Iowa bilbelte og barnesete lover. For eksempel, idot bemerker at levering personer som ikke reiser raskere enn 25 km /h mellom stopper ikke å bruke bilbelte. Andre unntak er beboere av motorvogner produsert før 1966, og buss passasjerer og forsetepassasjer av et utrykningskjøretøy opererer i et nødstilfelle, men føreren er ikke unntatt. Både bilbelte og barnesete loven tillater for medisinsk-relaterte unntak, så lenge de er sertifisert av en lege. Idot lister opp flere mulige medisinske årsaker, inkludert noen muskel-forhold og deformiteter, graviditet, pacemakere, bryst forhold, uvanlig kroppsform eller størrelse, eller psykiske lidelser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146501.html

Previous:
Next: No

driving Safety