Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan lage en Emergency Stop

Mange biler er utstyrt med nødbrems. I nødbremsen utgjør et alternativ bremsesystem, atskilt fra bilens hydrauliske bremser. En bil er nødbremsen brukes vanligvis ved parkering i en bratt skråning, stoppe bilen evne til å rulle bakover eller fremover. Noen ganger bilens primære bremsesystem svikter. I disse tilfeller må nødbrems som skal brukes når man er i bevegelse. Det er en farlig prosedyre som må utføres med største forsiktighet og omsorg. Men når utført riktig, kan en nødbremsing prosedyre hindre en alvorlig ulykke. Instruksjoner
en

Identifiser hva slags nødbrems bilen din bruker. Håndbrems er funnet mellom passasjer og sjåfør seter. Fotbremsen pedaler er funnet av førerens føtter helt til venstre for førersetet. Klem bremsehendlene er funnet mellom rattet og stereo.
2

Practice gjør en nødstopp. Finn en avsidesliggende vei eller parkeringsplass der du ikke vil møte mye trafikk. Ikke gå fortere enn 20 MPH. For et håndbrekk, trykk inn den øverste knappen og trekk opp sakte. For footbrakes, må du trekke en utgivelse brems og trykk på pedalen. For en pull brems, ta tak i håndtaket, vri den mot venstre og trekk. Påfør i nødbremsen forsiktig for de første gangene, deretter full kraft for å oppleve fulle kjøreforhold.
3

Identifiser om kjøresituasjonen du er i er et nødstilfelle. En nødsituasjon foreligger dersom bilen er i bevegelse uten en fungerende bremsesystem, eller hvis din vanlige bremsene kan ikke stoppe bilen i tide før sammenstøt med en gjenstand.
4

Drive vekk fra trafikken. Hvis du kan viderekoble bilen bort fra kilden til fare selv en liten mengde, står du en større sjanse til å unngå kollisjon eller minimere skade.
5

Aktiver bilens nødbremsen. Stoppe bilen for raskt kan øke risikoen for skader, men blir for svak øker risikoen for kollisjon.
6

Bruk nødsignaler hvis en ulykke skjer, eller hvis den opprinnelige mekaniker problemet ikke ble løst. Bilens beredskap blinkers kan bli funnet over eller rundt rattet. Løfte panseret er et annet signal om at en sjåfør trenger hjelp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146162.html

Previous:
Next:

driving Safety