Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan Tie Down en motorsykkel i en Pick Up Truck Bed

Alle som eier en motorsykkel vet at før eller senere vil måtte bli transportert med lastebil eller trailer for en eller annen grunn. Den enkleste og mest vanlige måten å transportere en motorsykkel er i seng av en pick-up truck. Mens lett, det er også potensielt farlig for din sykkel, lastebil, til deg og eventuelle hjelpere du kan ha. Med riktig verktøy og ferdigheter men du kan sikre din sykkel og transportere det trygt. Du trenger
pick up truck
Motorsykkel
to Motorsykkel ramper
Assistant
4 Tie-down stropper (skralle eller cam-lock)
4 Soft krok tie-down utvidelser
Vis flere instruksjoner
Legge Motorsykkel
en

Park lastebilen på et tørt og plant underlag, stilling overføring enten i parken eller i gir, og sett på parkeringsbremsen .
2

Fjern lastebil seng for rusk eller olje som kan utgjøre en fare for deg, din assistent eller motorsykkelen.
3

Nedre bakluke og feste motorsykkel ramper. Sørg for ramper er stabil og sikker. En rampe bør være i senter av luken, bør den annen settes tett på hver side.
4 p Med en person presser motorsykkelen bakfra opp sentrum rampen, og en føring ved å holde styret og ved hjelp av off-set rampe, sakte gå sykkelen opp rampen inntil den bakre dekk klarner opp bakdøren eller forhjul når fronten av lastebilen sengen.
5 p Med motorsykkelen trygt i lastebil seng, den personen som holder styret vil fortsette å holde sykkelen trygt oppreist mens de andre dismounts bilen for å begynne å feste motorsykkelen.
Sikre Motorsykkel
6

Koble myk krok tie-down forlengere til sykkelens styre, en på hver side, som forklart i sine lukkede instruksjoner.
7

Finn integrert seng festepunkter nærmest fronten av lastebilen sengen . Fest en ende av Festestropp til denne fastsurring punkt, og den andre til det bløte krok fastsurring extender festet på styret. Gjenta dette for begge sider.
8 p Med én person fortsatt i sengen sikre motorsykkel, trekkes hver tie-down stropp til å ta opp sin slakk. Stram stroppene litt om gangen, vekslende sider, inntil motorsykkelens forstillingen er komprimert, og det kan stå på egne ben.
9

Finn tilstrekkelig solide festepunkter på baksiden av sykkelen, slik som grip barer eller utsatt ramme rails, og sikre baksiden av sykkelen på samme måte som foran.
10

Dobbeltsjekk tie-down stropper og stabilitet av motorsykkelen. Hvis mulig, lukker bakluken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146464.html

Previous:
Next:

driving Safety