Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan vite om en Rack & Pinion Er Bad

Bare en lisensiert mekaniker vil være i stand til å diagnostisere å se om tannstang av styringssystemet har gått dårlig. Tannstang vedlikehold varierer fra Kontroll og justering av delene av tannstang-system for å erstatte sentrale deler av systemet. Drivere kan være mer på vakt for potensielle rack og pinion problemer ved å holde et øye for tegn på rack og pinion slitasje. Du trenger
Telefonnummer (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Notice hvis styringen av kjøretøyet synes å være løs eller "slips" i det hele tatt mens kjøretøyet er i bevegelse. For eksempel, hvis du slår enten til venstre eller høyre, note dersom kjøretøyet ikke slår på samme grad det normalt gjør. Hvis du må slå mer enn vanlig for å få bilen til å slå til i samme grad, er styringen løs. Hvis bilen plutselig ser ut til å rette ut selv bare litt, og deretter går tilbake inn i sving, da styringen "glipper".
2

Note dersom kjøretøyet er overdrevet trekker til den ene siden eller den andre . Selv biler trekke til den ene eller andre typisk indikere problemer med front-end justering, denne oppførselen spesielt kombinert med støyende eller stivere styring kan indikere problemer med tannstang system.
3

bilen til en kvalifisert mekaniker. Mekanikeren vil kjøre ned serie av standard tester for å se hva som kan være dårlig eller bare trenger justering i rack og pinion system. Først, hvis styringen er løs, vil mekanikeren stramme alle bolter, slepe nøtter og justere eventuelle kilder før ny testing styringsgruppen. Hvis det fortsatt er løs eller sklir, vil mekanikeren inspisere styringsgruppen for trekk, støy og stivhet. Hvis det ikke er ujevnt dekk slitebanen angitt på dekkene og det er ingen lekkasje av servostyring væske i seg selv, da deler av tannstang system kan være dårlig og kan bli erstattet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146465.html

Previous:
Next:

driving Safety