Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Bilbeltet & carseat Safety

Sikkerhetsbelter og bilseter er brukt til å redde liv. Lover som pålegger bruk av bilbelte og bilseter har ført til mindre alvorlige skader og en nedgang i antall dødsfall i trafikken. Mens bruk av bilbelte og bruk av bilseter er viktig, er det like viktig å bruke dem riktig for å holde trygg. Formål

Den primære funksjon av bilbelte og bilseter er å beskytte sjåfører og passasjerer fra skade eller død ved en trafikkulykke.
Reddet liv

The National Highway Transportation Safety Administration (NHTSA) har beregnet at i 2007 ble 15 147 liv spart som følge av enkeltpersoner iført setebelter. Samme år, reddet bruk av bilseter 382 barns liv.
Seat Belt Laws

Førti-ni stater har setebelte lover. Den vanligste stilen av bilbelte er den tre-punkts sikkerhetsbelte som krysser over hoftene og skulder. Denne type bilbelte er nødvendig i alle nye biler.
Car Seat Law

Bilsete lover varierer mellom stater. Imidlertid anbefaler NHTSA at barn sitte i statlig godkjente bilseter eller booster seter inntil en alder av åtte eller når de er 57 inches høy. Riktig avdrag er avgjørende for å gjøre et bilsete trygt.
Savings

Individer som ikke bruker bilbelte eller gi bilseter for sine barn pådra seg 50 prosent høyere kostnader sykehus etter ulykker enn de som bruker bruke disse sikkerhetsinnretninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146468.html

Previous:
Next:

driving Safety