Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Kjøretillatelse Lover og regler

En kjøretillatelse kan du mestre kjøreferdigheter slik at du kan passere en førerprøven og få førerkort. Fordi det ikke er en full lisens, det begrenser hvordan du kan kjøre så detaljert her. Selv om generelle regler gjelder for alle stater, kan detaljene variere fra stat til stat, så ta kontakt med din lokale avdeling av Motor Vehicles (DMV). Å få tillatelse

For å få en tillatelse, må du oppfylle krav til søknaden, bestå en skriftlig test, og betale et gebyr.
Søknad fra mindreårige

p Hvis du er under 18 år, må du også ha underskrift av dine foreldre eller foresatte, og enten ferdigstilt eller deltar i godkjent drive utdanning eller driver opplæringsprogrammer. I noen stater som Idaho, kan du få en tillatelse som ung som 14.
Ingen solo kjøring
p Med en tillatelse, kan du ikke kjøre selv , selv når du reiser til DMV for å ta en førerprøve.
Medfølgende driver

Du må øve med noen som har en gyldig førerkort fra staten der du kjører. Alderen på den personen varierer. I California, for eksempel, hvis du er under 18 år, må denne personen være 25 år eller eldre. I Georgia, må han være 21 år eller eldre.
Hvor medfølgende driver sitter

Denne personen må sitte nær nok til å ta kontroll over bilen til enhver tid. Dette er vanligvis passasjersetet foran.
Nattkjøring

Mange stater begrense kjøringen til enkelte timer. I Florida, for eksempel, kan mindreårige bare kjøre i dagslys timer for de første tre månedene. I delstaten New York, kan mindreårige i følge med foreldre, verge eller sertifiserte instruktører kjøre om natten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146239.html

Previous:
Next:

driving Safety