Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Slik konverterer til Bluetooth på Mercedes

I mange stater og land nå er det ulovlig å lage håndholdte telefonsamtaler når du kjører. Men fordi omgivelsesstøy i en bil generelt er for høyt for telefonens høyttaler telefon til å arbeide effektivt, er en annen løsning ofte nødvendig. Bluetooth, en standard for kort rekkevidde trådløs kommunikasjon, er en måte å gi hands-free samtaler via bilens lydsystem utnytte telefonens radio. Mange Mercedes-Benz biler har Bluetooth-funksjonalitet. Instruksjoner
en

Slå på en Bluetooth-kompatibel mobiltelefon og aktivere Bluetooth-tilkoblingen på telefonen. Denne fremgangsmåten varierer avhengig av telefonmodell. Du kan også ha å gjøre telefonen synlig for andre enheter. Er både Bluetooth-innstillingene og sikten innstillinger vanligvis finnes i "Connections"-området på telefonens meny.
2

Fra SYS menyen, aktivere Bluetooth. SYS-knappen er i den andre kolonnen av knappene på lyd kontrollenhet i dashbordet. Det er den tredje knappen ned. Trykk "SYS" og velg "Aktiver Bluetooth". Det vises en hake.
3

Registrer telefonen med bilen. Trykk på "TEL"-knappen på audio kontrollenhet og velge "Bluetooth-telefoner" og "Oppdater". Bilen vil søke etter telefonen. Systemet kan holde data på opptil 10 telefoner. Bilen vil legge telefonen til sin telefon liste.
4

Velg "Alternativer" og deretter "Godkjenn". En inngang meny for passord vises. Angi det samme passordet du brukte når du gjør telefonen synlig. Du kan bruke telefontastaturet i lyd styreenheten å legge inn tallene. Trykk på telefon-ikonet på lyd styreenhet for å bekrefte på ferdigstillelse av antall oppføring.
5

Bluetooth-tilkoblingen vil bli etablert. Du må kanskje legge inn passordet igjen i telefonen, hvis den ber deg om å gjøre det.
6

Trykk "TEL" og deretter taste inn nummeret, og trykk deretter på telefon-ikonet for å ringe hjelp av tastaturet på bilens audio kontrollenhet. Lydsystemets handsfree-enheten vil ringe ved hjelp av autorisert telefonens radio.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146265.html

Previous:
Next:

driving Safety