Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Seat Belt Safety Aktiviteter

Riktig og konsekvent bruk av bilbelte er den beste og enkleste måten å være trygg når du er i bilen. Et barn som lærer å bruke bilbelte blir en tenåring som gjør det samme, og at tenåringen bruker bilbelte hele livet, mens lære andre å gjøre det. Aktiviteter - noen morsomme, noen seriøse og alle velmenende - kan drive poenget hjem eller tjene som en påminnelse om hvor verdifulle og avgjørende bilbelte er. Snakke dem gjennom det

Enten de viser det eller ikke, ditt barn varsel alt du gjør, og de lærer av det du sier. Når du spenne barnet i, gjør det slik at de kan se hva du gjør og fortelle dem setet er å holde dem trygge i bilen.
Sing A Song

Under sine tidlige skoleårene, barn lærer gjennom sang. Det er sanger om setebelter, så lærer en og synge den med dem. Et eksempel kan finnes på http://www.duncanwells.ca/lyrics/buckle_up.htm

Eller, hvis du er så tilbøyelig, bare gjøre en opp.

Spør før Kjøring

Uansett hvem du har i bilen, uansett hvor du skal, før du starter bilen, spør høyt om alle er spent opp. Rutinen vil synke inn, og alle vil sette sine setebelter på som et spørsmål om vane. Pass på at barn ikke deler bilbelte eller spent i mens du sitter på en annens fang.
Ringe politiet
p Hvis du er lærer eller voksen med en gruppe barn under uret (en speiderleder, for eksempel), spør din lokale politiet hvis en offiser kan komme og diskutere viktigheten og riktig bruk av bilbelte. Mange politiet avdelinger har community-offiserer som er spesialister i å snakke til grupper.
P Dette kan være spesielt verdifullt for teenage grupper, for eksempel en kjøreopplæring klasser. Politiet bruker noen ganger virkelige fotografier av slo opp biler for å illustrere nøyaktig hvorfor bilbelte er viktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146191.html

Previous:
Next:

driving Safety