Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan Deaktiver OnStar

OnStar er et kjøretøy trygghet og sikkerhet system som er forhåndsinstallert på fabrikken på mange nye General Motors biler . Når du kjøper en bil som inkluderer en OnStar -systemet , er det første abonnementet inkludert i kjøpesummen. Selv om de tjenester som tilbys av OnStar er nyttig for mange mennesker og kan være spesielt nyttig i et nødstilfelle, kan enkelte bileiere vil avbryte tjenesten på grunn av kostnadene , eller fordi de ikke ønsker at deres kjøretøy spores med GPS-systemet eller justeres av den eksterne diagnostikk system. Du trenger
Aktiv OnStar abonnement
Vis flere instruksjoner
en

Trykk på den blå OnStar -knappen i bilen for å koble til en OnStar rådgiver . Alternativt kan du ringe OnStar direkte fra en mobiltelefon eller fasttelefon på (888 ) 4 - OnStar ( 466-7827 ) gratis .
2

Fortell OnStar rådgiver du ønsker å avbestille din OnStar abonnement. Hvis du er seriøs om kansellering tjenesten , være forberedt på å avverge OnStar rådgiver er tilbud om en rabattert pris .
3

Kontroller at OnStar slutter fakturering kredittkort eller andre automatiske betalingsmetode for tjenesten. Hvis du ikke betaler for OnStar hjelp av en automatisk betalingsmåte, trenger du ikke å bekymre deg for dette . I stedet, hvis du ikke betaler regningene dine personlig, la den som betaler regninger vet at du har kansellert OnStar og at fremtidige regninger fra OnStar bør ikke bli utbetalt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146407.html

Previous:
Next:

driving Safety