Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Forskjeller mellom Pelican & Puffin Crossings

Pelican og lundefugl kryssinger arbeide for å kontrollere flyten av trafikk mellom biler og fotgjengere. Disse systemene fungerer i sync med trafikken lysanlegg, til både å være mekanismer tillate fotgjengere muligheten til å krysse veien. Identifikasjon

Det offisielle navnet på pelican kryssinger er Pelicon krysset, et akronym for Fotgjenger Lett Controlled Crossing som låner de første par bokstaver fra hvert ord. Men "pelican" er mer vanlig skrivemåte. Navnet på lundefugl kryssinger kommer fra Fotgjenger brukervennlig Intelligent Crossings. Dette akronym tar de første bokstavene i de to første ordene, dobler "F" for "vennlig" og legger til "i" fra "intelligent".
Signal Steder
< p> En pelican crossing er et trafikklys system drives av fotgjenger. Kontrollene å operere lyssignalene er på fotgjenger hjørne, mens lyssignal for krysset er på den andre siden av gaten. I Lundefugl kryssinger, er signalene for walking plassert over fotgjenger kontrollboks på fotgjenger hjørne.

Signaleringsprotokoll

Pelican kryssinger bruke en grønn figur for å signalisere det er OK å gå, og en rød signal om å stoppe fotgjengere fra krysset veien. I Lundefugl kryssinger, disse fargede signaler vises på kontrollboksen, og kan endres til grønt for krysset, ved å trykke på knappen.
Gate Markeringer

Gaten er merket med en sikksakk linje for å advare møtende sjåførene at de går inn i en pelikan krysset. Pelikanen lyskrysset har en distinkt design så vel. Puffing kryssinger også har forskjellige trafikklys og sikksakk linjer i veien. Men i lundefugl kryssinger, er infrarøde kameraer koblet til trafikklysene å oppdage kroppsvarme av fotgjengere som venter på å krysse gaten. Når fotgjengere er til stede, vil de infrarøde kameraer signalisere lyset å bli rød lenger, eller for å bytte til grønt slik at fotgjengere kan krysse.
Warning Høres

Noen pelikanen kryssinger har varsellyder for synshemmede å trygt krysse veien uten hjelp. Puffin kryssinger bare stole på infrarøde signaler.
Allemannsretten

Når en fotgjenger presser kontrollknappen på pelican krysset, vil trafikken signal skifter fra grønt til gult til rødt. Trafikkreglene tilsier at en sjåfør må gi forkjørsrett til noen fotgjenger i gangveien når den gule lampen blinker. I en lundefugl krysset, de lyse fargene endres uten blinkende gult lys.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146183.html

Previous:
Next:

driving Safety