Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Juvenile Driving Lover i Ohio

Driving lover variere fra stat til stat, særlig når det gjelder kravene til nye ungdoms drivere, som har blitt funnet statistisk for å være de farligste sjåførene på veien. I Ohio, er spesifikke lover håndheves for å sikre ungdoms-og ungdoms-drivere oppfylle visse krav før de får lov til å ha en full førerkort. Midlertidig tillatelse

Kandidater til et Ohio midlertidig kjøretillatelse må være minst 15 år og seks måneders alder, og må sende inn en søknad, undertegnet av foreldre eller verge. Før du mottar en midlertidig tillatelse, må søkeren sende inn en kunnskapstest og bestå en visjon screening. Teen førere under 16 år kan kun kjøre med en lisensiert verge, foreldre eller instruktør. Etter fylte 16, har de lov til å kjøre med noen lisensiert sjåfør over 21 år, selv om det lisensiert sjåfør må okkupere forsetet ved siden av tenåring. Permit sjåfører må fullføre 24 timer i klassen og kjøre åtte timer med en sertifisert instruktør. I tillegg til dette, må tenåringer også gjennomføre 50 timer øvingskjøring, samt 10 timer på natta kjøring.
Prøvetid Restriksjoner

drivere under 17 år kan ikke bære mer enn en passasjer som ikke er en umiddelbar familiemedlem mindre ledsaget av en forelder eller verge. Alle førere med prøvetid lisenser i alderen 17 og 18 år er kanskje ikke kjøre mellom klokken 1 og 5 er mindre ledsaget av en forelder eller verge eller situasjonen innebærer nødsituasjoner, kjøring til eller fra en skole hendelse eller kjøre til et sted arbeidsavtale med skriftlig dokumentasjon fra arbeidsgiver. Hvis dømt av et bevegelig brudd, må prøvetid sjåføren kjøre med en lisensiert sjåfør til alle tider i seks måneder.

Aldersforskjeller med Prøvetid License

Prøvetid lisenser er gitt ut til dem tenåringer som har fullført alle kravene til den midlertidige tillatelsen, selv Begrensninger på grunnlag av alder. Seksten-åringer kan ikke kjøre mellom klokken midnatt og 6 am, med mindre de er i en nødsituasjon forhold, kjører til eller fra en skole hendelse eller kjøre til en arbeidsplass med skriftlig dokumentasjon fra arbeidsgiver. Hvis prøvetid sjåføren er 17, kan han kjøre til 1 am og begynne å kjøre igjen på 5 am, med mindre noen av de andre vilkår gjelder. Disse små forskjeller kan gjøre en stor forskjell i når en tenåring får sin lisens i Ohio.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146480.html

Previous:
Next:

driving Safety