Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan Wire et backup kamera

Ifølge "The New York Times," National Highway Traffic Safety Administration rapporterte at 221 mennesker ble drept og mer enn 14.000 skadet i backup ulykker i 2007. På grunn av denne risikoen, har mange mennesker installert backup kamera på sine biler. Med bruk av trådløse backup kameraer er det nå enklere og mer kostnadseffektivt å gjøre det selv. Prosessen kan deles inn i to segmenter: installere kameraet og installerer skjermen. Du trenger
Phillips skrutrekker Vis
flat skrutrekker
Tenger
Liten socket sett
Mer Instruksjoner
Installere Camera
1 < p> Bestem deg for hvor du vil rute ledningene fra kameraet, som vil være på bunnen av din lisens plate, til baklys. Du kan være i stand til å rute strømledningene til din baklys montering uten å bore et hull. Hvis du ikke kan rute ledningene fra baksiden av bilen din til baklys, må du kanskje å bore et lite hull å rute ledningene gjennom. Dette kan vanligvis gjøres i et område som er ute av syne, og vil ikke endre utseendet på bilen din. Hvert kjøretøy type vil være annerledes, se i installasjonsveiledningen som fulgte med kameraet. Hvis du trenger å bore et hull, må du installere en gummimaljen så ledningen ikke vil bli skadet av rysjer kanten av hullet.
2

få tilgang til backup lampe ledninger. Du må kanskje fjerne baklys, eller du kan være i stand til å nå dem ved å fjerne en tilgang panel i bagasjerommet. Den backup lampe er klar lampe som lyser når du plasserer bilen i revers. Fargene på ledningene vil være forskjellig i hver bilmodell, men du bør være i stand til å finne sikkerhetskopien lampe fordi det er den eneste baksiden baklys med en klar linse.
3

Fjern lisens plate og rute kameraet forsynings-ledninger fra baklys forsamlingen til lisensen plate området. Koble strømledningen til kameraet. Det kan være et hull i rute ledningene gjennom, eller du kan ha til å bore én som beskrevet i trinn 1.
4

Fest lisens plate og feste kameraet på undersiden av platen med montering skruene som fulgte med kameraet. Kjør inn slakk ledningen som går til kameraet og rull den opp inne i baklys fordypningen.
5

Koble den røde kabelen fra kameraet til backup lys positive ledningen med Scotch lock splicer som fulgte med kameraet . Koble den sorte ledningen fra kameraet til den negative backup lys wire, og fest baklys eller erstatte panel dekselet.
Monitor Installasjon
6

Velg en plassering for overvåke på dashbordet eller i frontruten som ikke hindrer sikten. Rengjør området med et glass renere. Velg plasseringen nøye, det er vanskelig å fjerne skjermen når den er installert
7

Fjern beskyttelsesfilmen fra bunnen av skjermen, sete skjermen på plass og trykk godt ned <.. br> Side 8

Fest strømforsyningen ledningen til skjermen og den andre enden til sigarettenneren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146483.html

Previous:
Next:

driving Safety