Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Guide til kjøp Tåkelys

Tåkelys - de små pærer på fronten av bilen rett under hovedlys - er utviklet for å hjelpe kjøretøy og sjåfør navigere gjennom tåke og andre værforhold. Velge en ny pære er ikke en vanskelig prosess, men retten pære er avgjørende for å sikre sikkerheten til sjåføren og eventuelle passasjerer. Bruk

Tåkelys produsere et bredt, lavtliggende lysstråle som hjelper føreren se hvor han går under noen form for tøffe værforhold. Skinner lyset nærmere bakken hindrer så mye refleksjon som mulig fra tåke, regn og snø. Lys fra hovedlys kan reflektere tilbake til førerens ansikt under ugunstige værforhold. Imidlertid kan tåkelys faktisk gjøre det vanskeligere å se under visse forhold, for eksempel når tåken er tykk nok til å reflektere alt lyset tilbake. Under disse forholdene, bør du dra til siden av veien og vente på været la opp før kjøring.
Farger

Tåkelys kan komme i flere fargenyanser. Pærer laget av wolfram-halogen lys fungerer best for belysning av bakken på korte avstander. Disse pærene kommer i gul, blå, oransje eller hvite nyanser. Gult lys som er mest nyttig og trygt variasjon. Oransje lys tilby noen av de samme sikkerhet og belysning egenskaper. Noen tåkelys bruke en blå tone som kan plukke opp fargetone fra tåke og snø og reflekterer den tilbake i førerens ansikt. White-fargede pærer som tilbyr en bjelke som er tilnærmet dagslys kan også fungere godt for tåkelys. Tidvis kan du finne tåkelys som bruker en grønn fargetone.
Sterke

Du kan finne tåkelys med forskjellige intensiteter og bjelke bredder. Den beste typen tåke lys avgir en svak, men bred stråle. Fordi lyset er utformet for å belyse området umiddelbart foran en bil i bevegelse, må strålen være bredere enn den er lang. Vanlige frontlykter kan belyse lenger ned i veien. Men under visse værforhold, kan det hende du må slå av de viktigste lysene og bruke bare tåkelys, fordi de vanlige pærer produserer for mye refleksjon. Se etter lamper som tilbyr brede bjelker og møte alle amerikanske sikkerhetskrav. Pakken bør opplyse om pæren er sikkerhet-karakter. Denne type pære gir den beste beskyttelse i vanskelige forhold.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146430.html

Previous:
Next:

driving Safety