Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Dekk Hastighet Sikkerhet

Dekket sikkerhetsgodkjenning viser den maksimale hastigheten et dekk kan tåle. Hvis du overstiger hastigheten vurdering av dekket, risikerer du blåser ut dekket. Funksjon

En bokstav i alfabetet representerer hastigheten vurdering av dekket. For eksempel, "Q" representerer 99 mph, mens "V" representerer 149 mph. Du bør ikke overstige den maksimale hastigheten på det laveste karakter dekk på bilen din.
Identifikasjon

Du kan finne dekket vurdering av bilen ved siden av belastning på dekket. Lasten Rangeringen er to tall, så du må finne en gruppe på tre tegn -. To tall etterfulgt av en bokstav
Warning

Den opprinnelige hastighetsklasse av et dekk gjelder bare hvis dekket er skikkelig oppblåst og er uskadet. Hvis dekket har blitt kuttet eller punktert, selv om det var profesjonelt reparert, kan du ikke stole på det å utføre opp til sin vurdering.
Hensyn

Tire hastigheter bruker kilometer i timen som standard enhet og er omregnet til miles per time, slik at de stemmer ikke synes å ha et klart mønster.
potensielt problem

Føderale lover ikke krever dekkprodusenter å sette en hastighet rating på dekk, så dekkene dine kan ikke ha informasjonen på sideveggen. Hvis dekkene dine ikke har informasjon, ta kontakt med dekkprodusenten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146382.html

Previous:
Next:

driving Safety