Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Slik deaktiverer Onstar

OnStar tilbyr tjenester som beredskap krasj respons, navigasjon, handsfree telefonering og stjålet bil utvinning hjelp. Mens OnStar er en innebygd sikkerhetsfunksjon for noen biler, det er en overvåking gebyr for tjenester som tilbys. Selv etter at tjenesten har blitt avviklet, er OnStar fortsatt i stand til å spore bilens plassering gjennom en Global Positioning System (GPS). Hvis du er ukomfortabel med sporing av bilen ved OnStar, kan du deaktivere GPS helt. Noen mennesker velger dette alternativet for å opprettholde personvernet mens du kjører. Instruksjoner
en

Åpne bagasjerommet og løft opp stammen liner som dekker reservehjul innfelt. Det kan være en vingemutter at du må slå for å fjerne dekk og dekk. Hvis det skjer, vri det mot klokken, og ta det av.
2

Skru stammen er fortsatt plate (der dekket sitter) ved å skru ut lastenett holdere. De lastenett holdere er lokalisert i de fire hjørnene av stammen. Hvis du ikke har en last net, vil det fortsatt være en slags skrue for å fjerne platen. Se etter skruene i hjørnene og sidene av bagasjerommet.
3

Løft fortsatt platen og sett den til side. Ta tak i toppen av høyre side av interiøret bagasjerommet shell (teppebelagte fôr) og trekke den tilbake for å få tilgang til OnStar enhet festet på innsiden av bagasjerommet.
4

Koble de tre kabler som er koblet til OnStar "boksen" som er montert på innsiden panel av stammen. Det er en metallboks og vil vanligvis ha en etikett på den som sier "OnStar."
5

Bytt ut skallet, fortsatt plate, reservehjul og dekselet til reservedekket. Din OnStar-systemet er nå deaktivert og ditt personvern er gjenopprettet. Hold denne informasjonen hendig i tilfelle du må aktivere systemet eller selge bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146292.html

Previous:
Next:

driving Safety