Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Ford Taurus Informasjon om tilbakekalling

The Ford Taurus har vært en populær bil modell som begynner i 1980 og fortsatte gjennom 2009. Som med mange biler, har problemer skjedd som har ført til visse modeller blir tilbakekalt for mulige sikkerhetsrisikoer. Imidlertid kom de fleste minnes med et middel for problemet. 2006 Elektriske System

Noen 2006 modeller ble tilbakekalt på grunn av et problem med det elektriske systemet. Problemet var ikke utbredt, som det var begrenset til en spesifikk kommersiell flåten. På grunn av spesielle ledninger som trengs for å installere en håndfri mobiltelefon systemet, ledningsnett for utløsning av kollisjonsputene ble satt inn feil. Bilene var å bli tatt tilbake til forhandleren for utskifting av en wire overlegg sele.
2006 Sikt Issue

Noen modeller ble produsert uten riktig smøremiddel for frontruten vaskemaskin motor. Som et resultat, kunne vindusviskere mislykkes når den kjøres på høye hastigheter, noe som kan føre til redusert sikt i dårlig vær og mulige ulykker. Eierne ble instruert til å returnere bilen til forhandleren for å kontrollere om tilstedeværelse av smøremiddel og for å gjøre reparasjoner om nødvendig.
2004 Seat Assembly

Certain 2004 modeller produsert med regulerbar kraft seter kan ha opplevd mangelfulle sveiseprosedyrer under montering. Dette kan resultere i setet løsner i løpet av en ulykke og forårsake ytterligere skade. Eierne ble instruert til å returnere bilen til forhandleren for å få setet forsamlingen erstattet.
2002-2003 Frontruten

Flere 2002-2003 modeller ble laget med frontruter som kunne Resultatet i vindstøy og kan også lekke under et regn eller snøstorm, noe som resulterer i utrygge kjøreforhold. Problemet kan også gi økt risiko for skade ved en ulykke. Eierne ble kontaktet og informert om å returnere bilen til forhandleren for å få frontruten skiftes.
2003 Engine Cooling

I enkelte 2003 modeller, papiret som ligger i luften filter potensielt kan brenne. Dette kan føre til muligheten av motoren tar fyr. Eierne ble instruert til å returnere bilen til forhandleren for utskifting av luftfilter element.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146202.html

Previous:
Next:

driving Safety