Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Når bør du bruke Dine nødblink?

De nødblink er designet for å advare andre sjåfører at kjøretøyet opplever et problem. Dette kan bety at bilen kjører med redusert hastighet, er å trekke ut til siden av veien, eller er allerede på skulderen. Det er først og fremst en varsler å signalisere bilistene at de skal gi en bred køye når du passerer eller å bremse ned. Dette skjer ikke alltid på grunn av drivere oppslukt i andre saker som reduserer deres oppmerksomhet til de omkringliggende situasjoner. Situasjonsforståelse

Når en situasjon utvikler krever en reduksjon i fart - langt mindre enn fartsgrensen - de varsellys eller nødblink skal være slått på. Når du bruker fare lys, økt situasjonsforståelse av motgående trafikk bakfra bør brukes. Alltid se etter biler som nærmer seg alt for raskt tempo, slik at en unnvikende manøver kan forsøkes hvis nødvendig. Også se all trafikken foran og nærmer seg på sidegatene. Noen sjåfører vil bli utålmodig når det nærmer kjøretøyet har avtatt, og de har en tendens til å trekke ut i front.
Hazards

Kjør aldri på en high-speed road for noen avstand på en lav hastighet som odds økning møte opp med en selvtilfreds sjåfør som vil merke de farlige lysene for sent å redusere hastigheten nok til å hindre kollisjon. Ikke kjør med de farlige lysene på og med redusert hastighet på en svingete vei, hvor en sjåfør ikke vil merke lysene til siste minutt når du runder en kurve.
Hensynet til sikkerhet

alltid trekke av veien ved første trygt sted, helst på et sted med nok skulder å tillate god plass vekk fra veien og på en rett strekning der andre bilist kan se bilen for ganske viss avstand.
Sikkerhetsutstyr

alltid har sikkerhet avvisere i bagasjerommet å legge bak bilen for å advare førere av en impedans på siden av veien. Dette, sammen med nødblink, vil gi god tid for reaksjon. Plasser avvisere ikke mindre enn 20 meter bak kjøretøyet og nær siden av veien for å tvinge sjåførene til å flytte over for å unngå luftskjermen.
Personal Safety

Når det er mulig, plasserer bilen på det mest flatt underlag mulig dersom et dekk er problemet. Det vil gjøre det lettere å endre dekk. Hvis dekket problemet er på førersiden, er god plass nødvendig å endre dekk og fortsatt langt nok unna trafikken for sikkerhet. Hvis ikke er mulig, plasserer reflektorene lenger bak bilen. Start med en strålingsbeskyttelsen på siden av veien og neste lenger ut i løsrivelse å tvinge trafikken til å gå over. Pass på at trafikken har god tid til å reagere på nødblink og reflekser. Hvis ikke, ring for en bergingsbil heller enn å risikere liv og lemmer på en smal skulder nær kurver. Hvis ingen reflektorer er tilgjengelig, slår de varsellysene på og ringe etter hjelp. Alltid se etter trafikk før du går ut av bilen på den siden av veien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146196.html

Previous:
Next:

driving Safety