Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Driving Safety Issues

Hver sjåfør som setter seg bak rattet eksponerer seg selv, sammen med hennes passasjerer, til en viss grad av risiko. Selv små bilulykker kan forårsake alvorlige personskader eller alvorlige materielle skader. Men ved å betale oppmerksomhet til de store driving sikkerhet, drivere kan redusere sannsynligheten for en ulykke og gjør kjøringen en mer behagelig opplevelse. Sjøveisreglene

En av de viktigste driving sikkerhet er å følge trafikkreglene. Ved å adlyde gateskilt, fartsgrenser og lokale kjøring lover, drivere gjøre veiene tryggere for alle. Nye drivere generelt ta en skriftlig eksamen og en førerprøve for å demonstrere sin kunnskap om reglene i veien.

Men over tid, kan denne kunnskapen slites av som sjåfører utvikle dårlige vaner eller glemmer den riktige fremgangsmåten for sjeldne trafikksituasjoner. En oppfriskningskurs kan hjelpe en sjåfør gjenvinne en trygg, praktisk kjennskap til kjøring lover, og kan også føre til redusert forsikring priser.
Kjøretøyvedlikehold

Opprettholde et trygt kjøretøy er også viktig for sikker kjøring. Ødelagte eller blåst ut lysene kan lage en bil vanskelig å se om natten, eller hindre en driver fra signaliserer sine intensjoner til andre på veien. I stater som krever drivere for å sende inn sine biler til en årlig inspeksjon, teknikere sikre at et kjøretøy har tilstrekkelig slitebanen, funksjonelle bremser, arbeidslys, gode vindusviskere, glass som er fri for sprekker og en funksjonell horn. Selv sjåfører som ikke trenger å ha et kjøretøy inspeksjon ved lov bør utføre rutinemessig vedlikehold på tid og sjekke sine biler ofte for å sørge for at alt fungerer godt.
Bilder spesielle omstendigheter

Under visse forhold, bilulykker blitt mye mer sannsynlig. Drivere må være klar over disse spesielle omstendigheter og vet hvordan de skal oppføre seg hvis de oppstår. Under dårlig vær eller under dårlige veiforhold, må sjåførene avta til en rimelig hastighet, selv om dette betyr kjører langt under fartsgrensen. Veiarbeid og andre områder, inkludert jernbaneoverganger og skolesoner, vanligvis har redusert fartsgrenser.
Distraksjon

Kjøring distrahert er et økende problem på amerikanske veier som mer og flere sjåfører bruke elektronisk utstyr som GPS-navigasjon enheter og mobiltelefoner. Lese kart, spise og spille høy musikk er alle farlige, fordi de kan distrahere en driver og treg reaksjon tid i tilfelle en nødsituasjon.
Narkotika og alkohol

Narkotika og alkohol svekke drivere og er en viktig årsak til ulykker. Selv når en sjåfør er under den lovlige grensen for promille, kan han fortsatt være ansvarlig for en mindre alvorlig kjøring mens svekket kostnad. Ingen person under påvirkning av narkotika eller alkohol noen gang skulle drive et kjøretøy, og andre bør gjøre det som er nødvendig for å hindre at dette skjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146030.html

Previous:
Next:

driving Safety