Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan få en ny førerkort

Alle trenger å fornye sine førerkort på enkelte punkt. Hvor ofte et førerkort er nødvendig for å bli fornyet avhenger av alder og omstendighetene rundt personen. Det er mange alternativer tilgjengelige for å fornye førerkort. Fornyelse et førerkort behøver ikke å være en vanskelig prosess. Du trenger
Social Security-kortet
Vis flere instruksjoner
en

ringe det lokale førerkort kontor og gjøre en avtale. Å gjøre en avtale vil redusere mengden av tid brukt på linje. Avtaler kan gjøres enten online eller via telefon. Sørg for å komme til førerkort kontor i tid, for å unngå forsinkelser. Ta en sosial sikkerhet, sammen med eventuelle andre dokumenter som er nødvendig.
2

Gå online til nettsiden til Department of Motor Vehicles for staten for å be om en ny lisens. Ved fornyelse nettet, er et kredittkort for å foreta betalingen. Få en ny førerkort online er praktisk og sparer tid.
3

Mail i fornyelsen kortet til den adressen som er plassert på kortet. Kortet vil staten om du er kvalifisert for post-i fornyelser. Post i kortet tidlig slik at et nytt kort vil bli mottatt før den gamle utløper.
4

Study håndboken grundig, hvis du er pålagt å ta en test på førerkort kontor. Noen ganger kan en skriftlig test eller førerprøve er nødvendig før en ny førerkort kan utstedes.
5

Gå til din lokale Department of Motor Vehicles hvis du har mistet førerkortet. Du må søke om et nytt førerkort. Du må vise legitimasjon og også betale en liten avgift. Hver stat har ulike krav og ulike avgifter, så sjekk med DMV i staten for ytterligere informasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146115.html

Previous:
Next:

driving Safety