Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Riktig prosedyre for å hente ut en bil fra en parkeringsplass spot

For erfarne sjåfører, trekke ut fra en parkeringsplass er ikke sannsynlig et problem. Imidlertid kan nye drivere og enda noen veteran drivere synes dette å være en av de større utfordringene i kjøring. Når bilen din er på trange plasser med annen trafikk rundt, bør du være forsiktig for å unngå å forårsake en ulykke. Etter noen enkle tips om parkeringsplasser vil holde deg og de rundt deg trygg. Backing ut av en vanlig parkeringsplass

Før du får i bilen for å forlate en parkeringsplass, bør du sjekke dine omgivelser. Legg merke til om noen har forlatt noe bak, ved siden av eller under bilen din. Hvis du nærmet bilen forfra og noen igjen en handlekurv bak deg, kan du ikke vite det før det er for sent, ifølge Snippets.com.

Når du er i bilen og spent opp, bruke alle dine speil for å sjekke omkretsen av bilen igjen når du starter motoren. Hvis det er noen fotgjengere eller biler som beveger seg i kjørefeltet bak deg, vente for dem å få klar av bilen din med minst 10 meter før du plasserer bilen i revers og bruke gasspedalen.

Når kysten er klar , trykk ned på gasspedalen forsiktig som du ser over høyre skulder gjennom bakvinduet for å se etter eventuelle nærmer mennesker eller kjøretøy. Hvis du ser en person eller bil, stoppe og la dem passere, fordi de har forkjørsrett.

Snu hjulet i motsatt retning som du ønsker å avslutte mye når bilen er om lag en tredjedel av veien ut av parkeringsplass. Blikk frem og tilbake gjentatte ganger fra bakvinduet til hjørnet foran bilen som nærmer seg plassen ved siden av deg. Hvis du slo hjulet til høyre, vil du bli å se din venstre-front. Pass på at du har nok klaring til å unngå å treffe bilen i neste plass. Fortsett å se ut bakvinduet for motgående trafikk.

Når bilen din er helt inn i kjørefelt, rette hjulet og stoppe. Sett bilen i stasjonen, og du er klar til å gå. Viktigst, husk å ta det sakte og lett gjennom hele prosessen.
Trekke Out From A Parallell Parkering Space

lukeparkering er noen ganger ansett som den tøffeste ting en driver gjør på en jevnlig basis. Trekke ut fra en parallell parkeringsplass er enkel, men.

Sjekk rundt omkretsen av bilen før du får i å sikre at det er ingenting i veien for deg at du ikke kan se fra innsiden. Fest sikkerhetsbeltet og starter motoren. Drei rattet slik at hjulene er rette og plassere bilen i revers, ifølge New York Department of Motor Vehicles nettside.

Se over høyre skulder på bilen bak deg og forsiktig bruke gasspedalen og ryggen rett opp. Stopp trygg avstand fra bilens fremre støtfanger og sette bilen i stasjonen. Slå rattet kraftig mot kjørebanen, se over venstre skulder mot trafikken med foten på bremsen og vente til det er ingen trafikk nærmer seg. Trekk ut av plassen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146399.html

Previous:
Next:

driving Safety