Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Om tilhenger Mirrors

Henger tauing speil er ment som en sikkerhetsanordning. Mange vil feste til speil som allerede finnes på utsiden av din bil eller lastebil, og noen rett og slett erstatte lager speil permanent. De vil gi et bredere utvalg og bedre visning av veien bak deg mens tauing store belastninger. Funksjon

Funksjonen trailer tauing speil er å la sjåføren eller passasjeren å se rundt store trailere som er festet til kjøretøyet. Mange lager speil er rett og slett ikke opp til oppgaven, og mange kan også være farlig når tauing. En trailer tauing speil vil støtes ut mye lenger enn de lager enheter, som gir bedre synlighet og økt sikkerhet
Typer
p Det er to generelle typer trailer tauing speil.: clip-on stiler og komplett utskifting speil. The clip-on stil vil normalt feste eller gli over de eksisterende sidespeilene, noe som gir et større spekter av synlighet med den ekstra muligheten til enkelt å fjerne når den ikke tauing. For biler som slep regelmessig, kan man bare erstatte aksjen speil med større slep stil speil for en permanent endring.
Bilder Egenskaper

En trailer tauing speil vil inneholde klipp eller en slags montering system hvis enheten er flyttbar type, og normalt vil bolt på for den permanente stil. De vil inneholde et større speil enn lager, noe som vil holde ut mye lenger enn speilene som kom på bilen. Noen nyere trailer tauing speil selv komme med elektriske oppkoblinger som tillater sjåfører å endre speilet vinkel fra innsiden av førerhuset. De fleste trailer tauing speil vil også kaste i å tillate enklere parkering i garasje og lettere å navigere gjennom trange steder.
Størrelse

En trailer tauing speil kan være alt fra vanlig personbil Størrelsen til gigantiske kvadrat enheter for de større lastebiler. Generelt, men bør man få en tauing speil som er større enn de lager speil og som festes tett eller bolter på direkte. Hvis tilhengeren å bli slept bare litt kutt av side-view-programmer, er det ikke nødvendig å få et speil som er en fot høy, for eksempel.
Hensyn

Før du kjøper trailer tauing speil, alltid vurdere hvilken størrelse du trenger, og hvordan det vil montere i bilen. Et speil som flyr ut i trafikken kan være svært farlig. Også vurdere om søknaden vil være best egnet for en midlertidig speil eller noe mer stasjonær og permanent. Noen speil er universelle, hvilket betyr at de vil passe på flere biler, og noen er skreddersydde for forskjellige merker og modeller, så vær sikker på at du vet hva du kjøper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146086.html

Previous:
Next:

driving Safety