Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan kjøre på snø /Icy Streets

Spinouts og andre ulykker er vanlig i glatte vær, og smart driver planer på forhånd for disse forholdene. Enten du har bodd hele livet i en nordlig klima eller du står overfor isete eller snødekte veier for første gang, visse sikkerhetsregler alltid gjelde. Få bilen din og deg selv klar før du våger deg ut i en vinterstorm, og du vil øke sjansene for å komme til målet trygt. Du trenger
Frostvæske
Vindusviskere
Dekk
Blanket
Snacks en mobiltelefon
Vis flere instruksjoner
en

Winterize bilen før det dårlige været begynner. Sørg for at din radiator væske har riktig blanding, er frontruten vaskemaskin væske full, dine vindusviskere er i god stand og bilen har dekk, med god mønsterdybde.
2

Hold en nødssituasjon kit i din bil. Inkludere et teppe eller to, snacks som granola barer eller bagged nøtter, beredskap fakler og en lommelykt.
3

Plan ekstra tid for turen, slik at du ikke er rushed. Forlate godt før du normalt ville, for å tillate tregere kjøretid.
4

Hold gass tank full. Biler kan utvikle drivstofflinje fryse-ups om tanken er nesten tom. En full tank er også god forsikring i tilfelle av en svært dårlig storm, i så fall kan det hende du må snu og gå tilbake til utgangspunktet.
5

Hold sikkerheten først til enhver tid. Kjør sakte. Fartsgrensen er for optimale forhold. Kjøring på fartsgrensen i snøen kan være fartsovertredelse uvørent. Alltid bruke bilbelte.
6

Hold synsfeltet klart. Helt rent av vinduene før du kjører bilen. Bruk dine vindusviskere og defroster under hele turen, for å hjelpe deg å se hva som skjer fremover og bak.
7

Ikke bruk cruise control i is eller snø. Ved hjelp av cruise kan forsinke eventuelle reaksjoner du kanskje trenger å tilpasse seg skiftende veiforhold.
8

Ta foten av gassen hvis du begynner å gli. Ikke trykk på bremsen. Forsiktig dreie hjulet i den retningen du vil at bilen skal gå. Når du får kontroll over bilen, sakte flytte tilbake inn i trafikk.
9

Forbli i bilen din hvis du har en ulykke. Ta på deg beredskap blinklysene og tenne en fakkel, om nødvendig, å lede andre biler rundt deg. Ringe nødtelefonen på din mobiltelefon, dekke selv med teppe ditt, la motoren av og bo inne i bilen til hjelpen kommer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146466.html

Previous:
Next:

driving Safety