Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Om Dashboard Lights

En bilens dashbord er informasjonen stasjonen av kjøretøyet. Den forteller deg alt du trenger å vite fra hvor fort du kommer til hvor lavt du er på gassen. Den bilens dashbord lysene er systemet av ulike faresignaler som lyser opp når noe er galt i bilen. Fra mindre problemer til store faresignaler, disse lysene er en stor hjelp i vår dag-til-dag liv når det gjelder sikkerhet og vedlikehold av våre biler. Funksjon

De ulike lysene på dashbordet vise deg de forskjellige funksjonene i bilen din. De er ment å gi deg beskjed når noe er galt i bilen din slik at du kan løse problemet før det blir verre. Spesifikke lysene forteller deg hvilken del av bilen din trenger service. Noen er enkle og ment å være påminnelser, for eksempel bilbelte lys som gir deg beskjed når noen er unbuckled. Andre er der for å gi advarsler når en del av bilen din kan rive opp, for eksempel motoren. Disse er ment for å holde deg trygg.
Typer

De grunnleggende påminnelse lys består av en airbag lys, bilbelte lys og en dør på gløtt advarsel. Som navnene antyder, informerer de deg hvis døren er åpen, er sikkerhetsbeltet unbuckled, eller bare la deg vite airbagen er slått på. Parkeringsbremsen lys er en påminnelse i tillegg til å la deg få vite din parkeringsbremsen er fortsatt engasjert. Disse lysene ikke krever noe arbeid som må gjøres til bilen din. De viktigste lysene er de som involverer motoren. Hver bil er forskjellig, men det er vanligvis en lys for hver del av bilen. Motoren, bremsene og overføringen har alle lysene for å advare deg når det kan være et stort problem med bilen din, på den måten du vil få det reparert før noe bryter ned
. Betydning

Dashboard lysene er der for å holde deg trygg og gi deg tilbakemelding om kjøretøyet. Uten dem mange av oss ikke ville vite når noe var galt. Ofte et problem ikke kan oppdages før det er for sent, og vi sitter strandet på siden av veien. Ikke bare holder de gjør oss trygge, men de gjør oss adlyde lovene. Irriterende dinging lyder og blinkende lys som ikke vil gå off fortelle oss når en dør er på gløtt eller vår setebeltet er unbuckled.
Fordeler

dashbordet lyser hjelpe oss å håndtere med ny teknologi. Som biler blir mer komplisert og vanskeligere å fikse, blir det vanskeligere å si hvor problemet er. Siden vi ikke alltid kan overvåke alt på våre biler, overvåker bilen selv. Mange biler engang lys for å informere deg om dekkene dine er lite før du selv komme nær å ha en flat. Som dashbordet lyser utvide og forbedre, vil de begynne å utvikle seg til hvert stykke bilen er dekket og alt vi trenger å gjøre er å lese det blinkende lyset for å se hva som er galt.
Warning

Selv om dashbordet lyser er en stor hjelp for oss alle og sparer mye tid og krefter, bør sjåførene huske på at det er alltid en god idé å forstå det grunnleggende om hvordan bilen fungerer. Ikke bare ta faresignal ord for det. Hvis du forstår mer om bilen, kan du være i stand til å oppdage et problem før bilen registreres det. Ikke alle lysene er ikke bevis. Noen ganger vil de gå av når det er egentlig ikke noe problem i det hele tatt. Dette er også en god tid til å forstå bilen din slik at du vet når du skal bare ignorere lysene på dashbordet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146080.html

Previous:
Next:

driving Safety