Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Farene ved Mopeder

Mopeder kan virke som et tryggere alternativ til motorsykler, og på noen måter de er. Imidlertid kan mopeder fortsatt være farlige biler, og deres særegenheter gi dem noen klare farer av sine egne. Synlighet

to hjul, liten bil som er mopeden er ofte svært vanskelig for bilførere å se.
Single-Vehicle Ulykker
p Det er lettere å ha et enkelt kjøretøy ulykke med en moped fordi ulykker kan skje ikke bare fra kollisjoner med andre objekter, men også rett og slett velter, gitt moped iboende ustabilitet.

Licensing

Mange stater ikke krever en moped-eller motorsykkel-spesifikk lisens til å sitte på en moped, noe som betyr at mange mennesker som rir dem, kan bli dårlig utstyrt for særegenheter av moped.

tilgang

Mopeder er vanligvis i stand til å oppnå en topphastighet på bare 25 eller 30 miles per time. Dette betyr at selv om mopeder kan prøve å opptre som biler, de vil nesten alltid være en ulempe når det gjelder å holde tritt med strømmen av trafikk.
Mangel på beskyttelse

Som motorsykler, mopeder mangler den beskyttende struktur av en bil - dører, frontrute, vinduer, setebelter og kollisjonsputer. Riding hovedsak i friluft forlater kroppen fullstendig eksponert og mer utsatt for alvorlig skade hvis ulykken skjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146275.html

Previous:
Next:

driving Safety