Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan sette en Belt Buckle på

Beltespenner kan gjøre øyeblikkelige mote uttalelser. Du kan finne forskjellige stil beltespenner i nyhet butikker, i spesielle butikker og på loppemarkeder. Beltespenner modellert til en spesiell interesse kan bli funnet, for eksempel på konvensjoner skreddersydd til at interessen. Science fiction konvensjoner har beltespenner knyttet til romfart og populære science fiction tv-serier. Eksklusive motebutikker har beltespenner som ofte skreddersydd til de stilige trender av dagen. Å vite hvordan du beltespenne på kan forvandle din beltet inn et motetilbehør som er tilpasningsdyktig til forskjellige klær krav. Instruksjoner
en

Sjekk beltet for å sikre at det er et belte som kan ha spenne endret. Hvis beltet er en billigere modell, kan det ikke gi rom for spennen skal endres. Belteendene som har pigger eller snaps på enden av beltet tillate spennen som skal endres.
2

Plasser spenne ved enden av beltet, slik at du kan sørge for at spennen vender riktig måte. Skyv piggene gjennom hullene eller løsne den smekker ved enden av beltet, frigjøre den enden av beltet. Disse stendere eller ryker vil være på innsiden enden av beltet som er brettet tilbake. Trekk opp på den ene siden av fold å se studs eller snaps.
3

Før enden av beltet gjennom løkken i spennen. Slutten av beltet bør kaste tilbake for å justere studs med hullene eller snaps.
4

Bestem hva slags kontakter beltet har. Koble enden av beltet med spennen festet. Hvis beltet har pigger og hull, skyver studs gjennom hullene. Hvis beltet har snaps, skyver snaps sammen
5

Sett belte på;. Sjekke passform i et speil. Noen ganger kan en beltespenne kan bli satt på hodet. Hvis du har gjort dette, bare gjenta prosessen med spenne roteres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146105.html

Previous:
Next:

driving Safety