Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Traction Control Vs. All-Wheel Drive

Traction kontroll og all-wheel drive begge tilbyr ekstra sikkerhet for sjåførene, selv om de går om det på en annen måte. Antispinn er et elektronisk hjelpemiddel, mens all-wheel drive par elektroniske og mekaniske systemer for å øke grep. Funksjon

traction control system modulerer elektronisk gassen i et forsøk på å redusere hjulspinn og øke trekkraft. Firehjulsdrift bruker en overføre saken til elektronisk distribuere kraften til alle fire hjulene etter behov.
Fordeler

Traction control er rimeligere enn firehjulsdrift og er inkludert som standard utstyr på mange biler. Som et alternativ, kan firehjulsdrift koste tusenvis av dollar, men det gjør at en bil eller lastebil for å bedre akselerere fra en stopp.
Identifikasjon

Biler med traction-kontroll-systemer har en "TC"-knappen på dashbordet eller i den kjørecomputer menyen. An all-wheel drive kjøretøy kan identifiseres av den store overføre saken montert under bilen, nær sentrum av rammen.
Warning

Verken antispinn eller alle firehjulsdrift kan ta plassen til å kjøre ansvarlig. Husk at mens bilen din kan være i stand til å akselerere og stoppe godt i snøen, ikke alle biler kan. Øk følgende avstander tilsvarende.
Expert Insight

klima som unngår snø og is, bør en traction-kontroll system nok. Selv om en all-wheel drive systemet er en stor investering, kan det gi trygghet og ekstra trekkraft i snørike klima.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146439.html

Previous:
Next:

driving Safety