Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvorfor sidespeil i Automobiles Har blindsonene? ​​

Definert som området litt bak og til siden av biler, blind spots kompromiss trafikksikkerhet. Ifølge National Safety Commission, "En rapport fra National Highway Traffic Safety Administration viste at 18 prosent av kollisjoner er 'sideswipe' kollisjoner med kjøretøy i ferd med å endre baner og krasjer i en bil som føreren ikke ser." Avhengig av bilens størrelse, form og plassering av speil, blindsoner utvide eller krympe. Identifikasjon

Når senteret bakspeilet ikke gi en bred nok omfanget av synlighet for det økende antall sjåfører og biler på veien, ble ekstra speil festet til bilen utvendig. Ifølge "The Geometry of Automotive bakspeil-Hvorfor blindsoner Eksisterer og strategier for å overvinne dem," av ingeniør George Platzer, "Dessverre, utvendige speil møte Federal Motor Vehicle Safety Standard 111 fortsatt ikke gir adekvat tilstøtende kjørefelt synlighet for å vise biler som er i området fra en bil lengde til baksiden. vil si at det finnes en blindzone hvor et kjøretøy er ikke synlig i enten innsiden eller utsiden speil speil ".
Effects

Folk konsekvent feile når du setter bilen speil. Som et resultat, bil selskaper presse avanserte speil oppfinnelser og blind flekk teknologi. Mens speil som viser LCD blinklys og en rekke andre nye sikkerhetsinnretninger bidra til tryggere feltskifte, nye oppfinnelser forsterke blindsonen hjelpeløshet og spre den oppfatningen at sjåførene ikke kan hjelpe på problemet. I Christopher Jensens New York Times intervju med Steve Kozak, Fords Chief Safety Engineer, erkjente Kozak at "sidespeil kan settes til å eliminere blindsone. Men de fleste driverne ikke justere sine speil på den måten."


Hensyn

Feil speil plassering forverrer blinde flekker, mens riktig posisjonering vesentlig minsker faren. Ifølge Smart bilist nettside: "Mange sjåfører ikke slå sine utvendige speil ut langt nok og bare kopiere den samme scenen i alle tre speilene Tommelfingerregel:. Hvis du kan se enda et glimt av sidene av bilen din i din utenfor speiler de er slått for langt innover. " Sidespeilene skal dekke jorde bakspeilet kan ikke, og skaper en bredere synsfelt.
Forebygging /løsning

Alle biler har varierende grad av blinde flekker. Juster bakspeilet slik at hele bakvinduet på bilen er synlig. Ifølge smartmotorist.com, "For førersiden speil: Plasser siden av hodet mot vinduet, deretter justere speilet til side av kjøretøyet kommer til syne For passasjerens side speil:. Mens du sitter i førersetet, lene til høyre slik at hodet er i bilens midtlinje. Juster speilet til side av kjøretøyet kommer til syne. " Når riktig justert, bør et kjøretøy spennende ditt bakspeilet sømløst pass til en av dine sider, sidespeil.
Forholdsregler

aldri forlenge kjøring i et annet bilens blindsone. Pass eller redusere hastigheten i stedet. Ifølge The National Safety Commission, "Når du er plassert til venstre eller høyre bak på en bil fremover, se om du kan se den andre bilen er inne bakspeilet. Hvis visningen av det speilet er blokkert, den andre sjåføren kan ikke se deg. " Billig, ryggekamerabildene systemer effektivt minimalisere blindsonene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146352.html

Previous:
Next:

driving Safety