Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Sikreste subcompact Cars

Med stigende bensinpriser, mindre biler er i høy etterspørsel. Likevel var det en grunn til biler gikk større i utgangspunktet, utover ignorerer det naturlige miljøet rundt oss - sikkerhet. Større biler er generelt tryggere fordi de er, vel, større, kan absorbere mer av virkningen i en ulykke og holde større kollisjonsputer. Ifølge The New York Times, gjennomsnittlig subcompacts er 800 pounds lighter da den gjennomsnittlige mellomstore biler og nesten 4000 kilo lettere enn en gjennomsnittlig SUV. Men som gass er sikker på å stige igjen, vil subcompacts fortsatt være i stor etterspørsel. Så vet deres sikkerhet Rangeringen er utrolig viktig før du kjøper, spesielt med andre større biler fortsatt ute på veien. Hyundai Accent

Rangert høyest av JD Power & Associates, er Hyundai Accent en pålitelig trygg bil, for en subcompact. Med front-og sidekollisjonsputer, er dialekten så trygg du kommer til å få i en liten bil som en subcompact. Men denne bilen fortsatt utføres uakseptabelt i sidekollisjon tester, ifølge Insurance Institute for Highway Safety.
Honda Civic

Honda Civic har gjort Insurance Institute for Highway Safety liste et antall ganger, faller av og på grunn av mangel på stabilitet for å kontrollere. 2009-modellen vant den sikreste småbil fra Institute og er bedre enn noen av de tidligere modellene så langt som sikkerhet går. Rammen absorberer krasj energi, Vehicle Stability Assist-systemet holder deg på veien hvis du mister kontroll og det er front-og sidekollisjonsputer foran.
Mini Cooper

tysk ingeniør, tung og solid, er Mini Cooper så tøff som den er søt. Nesten intimidatingly små, gjør Mini faktisk godt i kollisjonstester, så lenge det er treffer ikke rulle over toppen av det. Med front-og sidekollisjonsputer opp foran og solid stålramme, kan være liten og rask ha sine fordeler i en forestående ulykke.
VW Beetle

annen tysk-utviklet bilen skaper en tryggere liten bil, selv om Beetle, som de fleste andre subcompacts, er tryggest mens ridning i forsetet. Front-og sidekollisjoner i de to forsetene finnes, og i head-on krasjer, er bobla så trygg som noen annen bil. Påkjørsler og sidekollisjoner er litt forrædersk, men.
Honda Fit

Honda Fit klart å knuse tanken om at størrelsen tilsvarer sikkerheten i regjeringens krasj og sikkerhet tester, men fikk ikke gir så gode resultater i Insurance Institute for Highway Safety, som det gjør dårlig i en frontkollisjon med en midsized bil. Imidlertid var det fortsatt betraktet som en Top Safety Pick sammenlagt og har elektronisk stabilitetskontroll på alle, men de grunnmodeller, sammen med kollisjonsputer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146217.html

Previous:
Next:

driving Safety