Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan legge en Nissan Pickup Truck

Ifølge Nissan hjemmeside, kan deres lastebiler plass til 2.000 pounds av last og har fått høy rating på sikkerhetsfunksjoner som innebygd i (eller installert) truck bed liners som holder lasten trygt under transport. Selv med Nissans eksepsjonelle egenskaper, men å vite hvordan du overfører objekter /last er riktig svært viktig for å unngå ulykker. Vet hvordan å laste og sikre din pickup lastebil på riktig måte ved å investere i de riktige verktøy og utstyr for sikker transport. Du trenger
Portable rampe
Tarps
Tie-downs
Vis flere instruksjoner
en

Park Nissan pickup lastebil på et flatt, jevnt underlag å gjøre det enklere å overføre gods og hindre skli. Bruk en rampe for å overføre særlig tung last for å redusere personskade og mulig skade på Nissans ramme og interiør.
2

Mål lastebilens sengen for å sikre at det er nok plass for last og å anslå hvor stor presenning og tie-downs bør være. Laste inn større ting først, plassere dem mot den bakre delen av pickup veggen for støtte. Load elementer deretter fra tyngste til letteste, noe som gjør at alle elementer få plass på lasteplanet, uten å henge ut, i et stramt vegg-til-vegg-fashion (for å begrense hull og mellomrom).
3 < p> Kjøp tie-downs, tau og anker til fortøyning av last. Fest forankringspunkt, ellers kjent som en klemme eller mount, til pickup seng rail. Fest tie-downs til festepunktene slik at de lå over elementene, noe som begrenser last mobilitet.
4

Drapere en presenning eller netting over lasten, sikre den med ankeret punktet, for å skjerme elementer fra elementene. Dekker alt materiale i Pickup vil ikke bare sikre elementer, men vil holde tilskuere fra å vise elementer under.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146441.html

Previous:
Next:

driving Safety