Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan Tie en stige på taket av en bil

Sikre en stige på taket av en bil er enkel, men krever noen spesiell trinn-her er hvordan! Du trenger
tau
skum eller bomull håndkle
Vis flere instruksjoner
en

http://www.vimeo.com/6002711 (videolink mislyktes behage klipp og lim link)

Det første trinnet er å plassere stigen på taket av bilen. Hvis du har et takstativ du kan plassere stigen på den. Hvis du ikke har et takstativ da blir du nødt til å plassere noe på taket for å beskytte lakken. Ideelt sett ville bruke et tykt stykke av skum på grunn av sin støtdempende evne og dens evne til å "feste" til taket og stigen. Ingen skum? Du kan bruke en bomull håndkle.
2

Plasser stigen i midten av taket. Stigen trenger ikke å være sentrert side til side, men skal være sentrert foran til bak og muligens litt mot baksiden av bilen for å redusere sjansen for vinden å "fange" den. Hvis du har et takstativ deretter tauet kan festes til det hvis ikke så må du mate tauet gjennom bilens vinduer (se video).
3

Loop tau rundt stigen ramme (ikke bare legge tauet over toppen av stigen) samt knyte en knute på tauet rundt stigerammen slik at den ikke kan gli (se video). Plasser begge ender av tauet inne i bilen. Knyt en sløyfe i den ene enden av tauet og mate den andre enden gjennom denne løkken og trekk tett og knute. Ideelt sett to tau brukes til å feste stigen med hvert å være så nær endene av stigen som mulig (ett tau loopet gjennom toppen av stigen og gjennom foran bilvinduene og ett tau loopet gjennom bunnen av stigen og gjennom bakvinduer.) - Tie svært stramme knuter og bruke minst tre knop på hver tie. Ikke bekymre deg om avbinding dem, rett og slett kuttet knutene av.

Http://www.vimeo.com/6002711

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146207.html

Previous:
Next:

driving Safety