Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Back Up kamera TILKOPLINGSVEILEDNING

Hvert år flere titalls barn er såret eller drept i backup ulykker. Ved hjelp av en backup kamera vil bidra til å eliminere muligheten for at dette skjer, samt minimere sjansen for backup kollisjoner med andre objekter. Hvis du har vært vurderer å installere et backup kamera på bilen din vil du ønsker å bli kjent med prosessen med å installere kamera og monitor. Trådløse

fleste moderne backup kameraer er trådløs, så det er ikke nødvendig å installere en kabel fra kameraet til skjermen. Per mars 2010, kan du kjøpe et trådløst kamera og monitor for mindre enn $ 90, og en trådløs backup kamera system vil gjøre installasjonen raskere og mye enklere.
Camera Installasjon

Trådløse kameraer må være koblet til en strøm ledning og en jordet. Begge disse ledninger kan bli funnet i halen lys. Monter kameraet på lisensen plate eller et annet sted på baksiden av kjøretøyet. Route ledninger fra kameraet til baklys forsamlingen (du må kanskje fjerne baklys fra bilen for å få tilgang ledningene). Koble den positive (røde) ledningen fra kameraet til backup lys positive ledningen og jord (svart) kabelen fra kameraet til en jordledning i baklys forsamlingen. Trekk ut noen slakk i kameraet wire, feste tråden inne i baklys området og Monter din baklys. Ved å koble kameraet til backup lys, vil kameraet slå seg på når du plasserer bilen i revers.
Monitor Installasjon

Velg et område på dash eller frontruten for å installere skjermen. Sørge for at skjermen ikke hindrer utsikten ut frontruten eller av målere. Rengjør området med en Windex-type renere. Fjern tapen fra skjermen stå og feste skjermen. Sørg for at du har plukket en plassering for skjermen vel som det vil være vanskelig å fjerne skjermen og sette den på igjen senere. Koble strømledningen til skjermen og koble strømledningen inn i sigarettenneruttaket. Rull opp den løse ledningen og fest den i et område som ikke vil forstyrre kjøringen.
Instruksjoner

Før du installerer backup kamera lese produsentens instruksjoner for å gjøre deg kjent med trinnene involvert i å installere type kamera du har kjøpt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146472.html

Previous:
Next:

driving Safety