Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan lage en Jeep Cherokee Sikrere

Jeep Cherokee er et rimelig alternativ for de som trenger en multi-passasjer kjøretøy, store kjøretøy lagringskapasitet eller tunge slepe evner. Dessverre, til tross for sin positive salgsargumenter, lider Jeep Cherokee fra en negativ sikkerhet stigma. Som de fleste SUVer, har Jeep Cherokee et høyt tyngdepunkt og er mer utsatt for å velte enn en tradisjonell bil. Det er imidlertid, kan metoder forbrukerne ta for å øke Jeep Cherokee SUV sikkerhet. Du trenger
Roll bur barer
Sandbags
Parksense Rear Park Assist enhet
Alarm system
Vis flere instruksjoner
en

Installer en rull buret. Selv om dette alternativet er dyrt, noen ganger koster flere tusen dollar, vil en serie med veltebøyler å beskytte passasjerene ved en velt. Mens roll-overs er sjeldne, de er mer vanlig blant SUVer enn vanlige biler, så riktige sikkerhetsforanstaltninger er ideelle for den sikreste miljøet mulig.
2

Sikre all last skal. Ifølge Jeep, er enhver Cherokee utstyrt med en uttrekkbar oppbevaringsrom dekselet. Utnytte dette dekselet vil bidra til å holde løs last på plass. I tilfelle en krasj, kan usikret last fly rundt på innsiden av SUV, slående og skadet bilens passasjerer. Ta noen ekstra minutter ut av dagen til å sikre lasten vil hjelpe dyrke en tryggere Jeep Cherokee opplevelse.
3

Plasser sandsekker eller andre tunge gjenstander på baksiden av din Jeep Cherokee i løpet av vinteren eller regnfulle månedene. Dette er spesielt viktig hvis du ikke har en 4x4 Cherokee, som bakhjulene gi alle de momentum for kjøretøyet. Omfordele ekstra vekt til baksiden vil hjelpe din Jeep Cherokee beholde veigrepet på is, snø og vann. I tillegg vil den ekstra vekten hjelp lavere bilens tyngdepunkt, reduserer risikoen for at velte. Som du plasserer sandsekker, husk at de må sikres skikkelig.
4

Bruk Jeep Cherokee fjernkontroll nøkkelfri adgang. Ifølge Jeep, er nøkkelfri adgang en standard funksjon blant Cherokee modeller. Keyless entry bidrar til å øke sikkerheten på en parkeringsplass eller bygate, slik at du kan komme inn i bilen raskere i tilfelle en nødsituasjon.
5

Installer en Parksense Rear Park Assist enhet. Tilbys som en oppgraderbar alternativet, vil en Parksense system hjelpe deg å identifisere og unngå veien hindringer som du sikkerhetskopierer Jeep Cherokee. Parksense gjør det enklere og tryggere for deg å kjøre bilen i revers.
6

kjøpe et alarmsystem for din Jeep Cherokee. Som forklart av Jeep, alarmsystemer bidra til å avskrekke potensielle tyver. Alarmer gir sikkerhet og fred i sinnet, dyrke en tryggere totale kjøreopplevelsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146415.html

Previous:
Next:

driving Safety