Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Typer av kjettinger

Kjettinger er nyttig under harde vintre, og er regnet som en må ha element for kjøring i snø. Kjettinger er allment akseptert i de fleste stater som den tryggeste måten å reise i vinter tid. Men bør du velge riktig type snø kjede med forsiktighet. Tradisjonelle Link Chains

de fleste på et eller annet tidspunkt har sikkert sett denne type snø kjeden. De er store, tunge stål linker som du ville se i et typisk metall kjede. De kan være meget voluminøse og litt tidkrevende sammenlignet med andre typer av kjettinger. Også, må du være forsiktig for å ikke forlate metall kjetting i en dam hvor de kan ruste fra vannet og korrodere over tid.
Diamond Chains
p Med diamant kjedene installert, er det betydelig mindre støy og vibrasjoner under kjøring enn med vanlige metall-kjetting. De regnes for å være et bedre alternativ for høy ytelse på grunn av måten den diamant kjede krysser over slitebanen i forskjellige vinkler, noe som gir mer stabilitet. Diamond kjedene får sitt navn på grunn av det faktum at formen på kjedet er i en diamant formasjon i stedet for en tradisjonell stige formasjon.

Kabel Chains

kabel-kjedene er den nyeste typen av kjettinger til å komme inn på scenen. Kabel-kjedene tilbyr en mye jevnere kjøring og bedre veigrep enn noen annen type snø kjeden. Kabelen er fremstilt av et kraftig stål luftfartøy kabel omgitt av legert stål trekkraft spoler. Kabel kjedene bare har mange flere bruksområder, og er ikke så påtrengende og klumpete som noen av sine kolleger.
Standard Bruk

Avhengig av tilstand der du bor, du kan ha visse tider når kjeden lover er i kraft. Dette er spesielt viktig for kommersielle kjøretøyer for å observere. For det meste, vil bruk og behov for kjettinger blir tydelig når blåsende snøforhold forekomme.
Installasjon

Hver type snø kjeden kan ha en liten variasjon , men det er en generell standard prosedyre når du installerer snø chains.First, må du tømme dekket litt i de fleste tilfeller for å sikre en god passform. Da vil du være i stand til å plassere kjedet over dekk. Noen ganger er det nødvendig å rulle bilen opp litt for å få den kjede helt på. Etter å ha sikret kjeden, blåse opp dekket igjen for å sørge for en tettsittende passform.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146234.html

Previous:
Next:

driving Safety