Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Trafikkregler og sikkerhet

Millioner av bil ulykker skjer hvert år i USA. Bruk sunn fornuft og følge grunnleggende kjøring regler for å minimere sjansene for en ulykke. Trafikkregler varierer fra stat til stat, men det er noen generelle retningslinjer som gjelder i alle deler av USA. Følg disse grunnleggende trafikkreglene å gjøre kjøringen turen tryggere for alle på veien. Slå Signaler

Bruk blinklyset når du er i ferd med å skifte felt eller ta av. Det er lurt å aktivere signalet tidlig nok til at bilen bak deg nok tid til å bremse ned. Ikke mindre enn 100 meter er anbefalt. Blinkende lys både foran og bak på bilen din vil advare andre trafikanter, enten du kryssende trafikk å gjøre en sving eller bare feltskifte.
Trafikklys
< p> Følg alltid trafikklys. Hvis det lyser rødt, se seg om etter en "no høyresving på rødt" tegn. Hvis det ikke er én, kan du ta til høyre hvis det er ingen som kommer. Kjør aldri et rødt lys, selv om du har det travelt, da dette kan føre til en alvorlig ulykke. Selv om det ikke er andre sjåfører på veien, kan lyset være utstyrt med et kamera som vil knipse et bilde av din lisens plate og føre til at du får en billett i posten. Hvis du nærmer deg et gult lys, ikke nøl. Enten stoppe eller gå, fordi lyset blir rødt kort tid.
Allemannsretten

Mens du kjører, husk enkelte biler har forkjørsrett. Et eksempel på dette er et skjæringspunkt. Hvis en bil går rett på et grønt lys, og bilen må krysse trafikk for å gjøre en venstresving, har bilen går rett forkjørsrett. Dette betyr at du må la det gå først, og vente på motgående trafikk å gå før du gjør din tur.
Stopp og Yield

alltid stoppe og se begge veier på stoppskilt. De rett-på-veis regler gjelder her også. Når du kommer til et vikepliktskilt, bør du bremse ned og sørge for at ingen kommer. Det er ikke nødvendig å stoppe hvis veien er klar, men alltid være forberedt på å stoppe bare i tilfelle.
Passing Lane

På motorveier og dobbel-felts veier, høyre felt er det omreisende kjørefelt, og venstre kjørefelt er for bestått. Folk vanligvis kjører fortere i forbikjøringsfeltet, så hvis du har planer om å kjøre sakte, holde seg i høyre felt. Aldri passere biler på høyre side. Noen sjåfører vil flytte til venstre passerer kjørefelt når du nærmer deg en travel inngang rampe, slik at andre biler en rask inngang til motorveien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146500.html

Previous:
Next:

driving Safety