Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Barns sikkerhet i Pickup Trucks

Pickups er populære biler i dette landet, og likevel er de utviklet primært for transport av gods i stedet for passasjerer. Den begrensede sitteplasser kan motivere familiene til å gjøre farlige beslutninger om passasjerer, spesielt barn. Pickup eiere bør være klar over risikoen forbundet med transport av barn i lastebiler slik at de kan lage så trygt miljø som mulig. Ridning i Pickup Bed

Boston Children Hospital melder at studier viser er folk riding i det åpne lasterommet av en pickup 10 ganger mer sannsynlig å bli drept under en kollisjon enn passasjerer ridning inne i en bil. Siden passasjerer ikke behersket, blir de ofte kastet fra bilen opp på fortauet selv om andre i lastebilen er uskadd. Siden de ikke er beskyttet av stål bur som rammer biler og drosjer av lastebiler, er de ikke beskyttet i tilfelle av en velt eller fra flygende vrakrester. Det tar ikke en krasj å forårsake skade. The American Academy of Pediatrics rapporterer en tredjedel av dødsfallene forårsaket ved kjøring i pickup senger var et resultat av ikke-crash hendelser.
Camper Shells

Barn ridning i sengen av en pickup er ikke mye bedre beskyttet hvis bilen har en campingvogn shell. De er fortsatt uhemmet og kan bli alvorlig skadet i en kollisjon. Bobilen skallet gir ikke samme grad av beskyttelse som bilen rammen gjør. I tillegg kan lukket rom føre til en opphoping av avgasser, noe som kan føre til kullosforgiftning.
Riding i Cab

Enhver pickup passasjer er bedre beskyttet når man kjører i førerhuset på lastebilen enn når man kjører i sengen, men det er andre farer. Barn har høyere risiko for skade eller død når man kjører i forsetet, både fra direkte traumer fra en kollisjon og fra farene ved kollisjonsputer. Selv om kollisjonsputer redde voksne liv, kan de skade eller drepe barn.
Utvidet Cabs

Større pickups med utvidet drosjer for å gi mer passasjer rommet er det sikreste alternativet. Barn kan sitte i baksetet hvor det er tryggere. Men vær oppmerksom på at ikke alle utvidet drosjer er i stand til å ta alle barneseter og ikke alle utvidet drosjer tilby skulderbelter i baksetet.
Anbefalinger

Selv forskning tegner et dystert bilde av pickup lastebiler for barn passasjerer, kan bilene fortsatt være trygt for barna hvis foreldrene følger de samme anbefalingene som for biler. Barn eller andre passasjerer for den saks skyld, bør aldri få lov til å sitte i bagasjerommet selv for korte turer. Alle passasjerer skal bruke alderstilpasset sikkerhet begrensninger, og babyer bør ikke transporteres unntatt i bakovervendt barnesete montert i baksetet av en utvidet cab.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146499.html

Previous:
Next:

driving Safety