Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

National Highway Traffic Safety feltet edruelighet Test Guidelines

feltet edruelighet tester kan øke den generelle sikkerheten til både nedsatt fører og andre på veien. En sjåfør som overstiger den juridiske blod-alkohol-innhold nivå kan skade eller drepe seg selv eller andre på grunn av dårlig dømmekraft og kjøring. Feltet edruelighet tester, der National Highway Traffic Safety Administration setter standarder, kan bidra til en offiser avgjøre hvorvidt en driver bør tas i forvaring for fyllekjøring. Når de brukes

En politimann bruker feltet edruelighet tester når han stopper en sjåfør han mistenker har drukket. Han kan mistenke dette på grunn av unormal kjøring, slik som skrensende, påskynde eller kjøre på rødt lys. Han kan allerede mistenker en beruset sjåfør eller kanskje bare gjøre det når han snakker til sjåføren og merknader tegn på forgiftning. I begge tilfeller vil offiser trolig be sjåføren om å utføre standard feltet edruelighet tester for å fastslå om sannsynlige årsaken er til for å arrestere sjåføren for kjøring i beruset tilstand.
Eye Movement
< p> Horisontal blikket nystagmus (HGN) refererer til en bevegelse av øyet når en person som ser ut til siden. Det forekommer i alle, uavhengig av rus. I forgiftede mennesker, er imidlertid HGN mer uttalt og kan oppstå selv når øyet er rettet fremover. For å utføre denne testen, vil en offiser ha den mistenkte watch noe beveger seg sakte fra side til side. Offiseren vil deretter se opp for denne markante hgn å fastslå rus.
One Leg Test

I en-etappers test, spør offiser sjåføren det stå i ca 30 sekunder med en fot opp fra bakken og til å telle sekunder høyt mens offiseren ser etter tegn på forgiftning. Bevis omfatter ethvert tap av balanse, slik som hopper rundt eller ved hjelp av armer for å holde jevn. Hvis en sjåfør viser mer enn ett tegn på å miste balansen, antyder det at han er beruset.
Walk og Turn

Turgåing og slå kan utfordre balansen og oppmerksomheten til en beruset person. For å teste den mistenkte, spør offiseren henne til å ta ni skritt fremover og å snu og ta ni skritt den andre veien, i henhold til "Highway Safety Desk Book," skapt av International Association of politimestrene å informere politiet av forskrifter og prosedyrer. Føreren skal sette den ene foten rett foran den andre og bør gå i en rett linje. Under denne testen, ser offiser etter tegn på balanse tap eller dårlig dømmekraft (som starter før offiser forklarer alt).
Sviktende
p Hvis en driver ikke en eller flere av disse testene, kan offiseren anser det sannsynlige årsaken til arrestasjonen. Offiserer kan administrere flere tester, for eksempel en breathalyzer, eller enda en blodprøve, etter at den mistenkte er arrestert. Etter å ha blitt siktet for kjøring i beruset tilstand, vil en mistenkt må møte i retten, selv om han kan godta en appell prute hvis tilbys. Konsekvenser av en DUI eller DWI overbevisning varierer fra staten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146004.html

Previous:
Next:

driving Safety