Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Slik installerer bilseter i et Sienna

Du kan installere bilseter i et Sienna på flere måter. Uansett året av Sienna, låsen ankere og sete steder er generelt de samme, med bare noen få unntak. Heldigvis, på grunn av romslighet av Sienna og bilsetet sinn engineering som gikk inn for å produsere denne van, er det mulig å utnytte alt av passasjerområdet trygt og sikkert, selv når bilseter er installert. Instruksjoner
Konfigurer Car Seat Sted
en

Bestem plasseringen av setene. Babyer 20 pounds og under ett år bør være i bilseter installert bakovervendt. Av denne grunn kan det være enklest å installere bakovervendt bilseter i tredje rad.
2

Finn LATCH ankere. I de fleste Sienna modeller, er LATCH anker plassert på passasjersiden og midtre sete for den tredje rad, og både kapteinens stoler i den midterste raden.
3

Begynn installasjonen av bilsetet bruker du fremgangsmåten nedenfor for bakovervendt, fremovervendt, klinke og skulderrem.
bakovervendt Car Seat Med Base
4

Place bilsetet basen på ønsket sete. Tråd LATCH klipp gjennom åpningene på hver side av foten og koble til ankere (plassert under trekket panel hvor seteryggen møter setet).
5 p Hvis en skulder belte er brukt, træ skulder og hoftebeltet opp under basen, gjennom åpningen, tvers over bunnen og ned gjennom den tilstøtende åpning, og ender ved å klikke på sikkerhetsbelte i spennen. Trekk ned på skulderstroppen til det klikker og la den tråden tilbake i setebeltet festepunkt.
6

Knel inn i basen, eller trykk den godt mot setet samtidig som den trekkes opp på innstramming stropp eller skulderen belte.
7

Test å sørge for at setet ikke har for mye å gi i det ved å flytte den fra side til side og fremover og bakover. Hvis mer enn en tomme av bevegelse eksisterer i noen av disse retningene, legge mer press på basen og skru igjen før riktig spenning er oppnådd.
8

Plasser bilbarnestol inn i bilsetet basen. Sørg for at transportøren ligger i en 45 graders vinkel. Hvis vinkelen er for bratt, avinstallere base, rulle opp et håndkle eller plassere en vann noodle mellom bunnen av basen og setet, og gjenta trinnene ovenfor.
Bakovervendt Convertible Car Seat
9

Place bilsetet på ønsket plass. I en Toyota Sienna, er det enkleste stedet å ha mer enn ett barn i en bakovervendt sete i tredje rad, ettersom den ikke blokkerer veien til baksetet som den andre raden gjør.
10

Koble klinke klipp til hver side av leppen anker, med mindre du installerer på førersiden tredje rad der ingen klinke evne eksisterer. I dette tilfellet sikre låsen klipp til låsing posisjon på baksiden av konvertible bil sete, tråd skulderen og hoftebeltet gjennom og ende ved å klikke spennen på plass.
11

Knel inn bilsete og dra opp ankeret belte eller skulderrem å stramme. Pass på at du ikke kneler på beltet under bilsete stoff, da dette vil hindre stroppen fra innstramming.
12

Test tetthet ved vrir bilsetet side til side og fremover og bakover. Hvis mer enn en tomme av bevegelse i begge retninger eksisterer, bruke mer press til setet og stram stroppene inntil tilstrekkelig spenning er nådd.
13

Sørg for at bilen setet hviler i en 45 graders vinkel. Hvis vinkelen er brattere enn 45 grader, avinstallere, plassere en rulles opp håndkle eller vann noodle mellom bunnen av setet nærmest seteryggen av Sienna sete og installere.
Forovervendte Convertible Car Seat
14

Plasser setet i ønsket posisjon. Før installasjon av setet for Sienna, træ tjore belte og anker klipp (som ligger på øvre del av ryggen på den konvertible bilsete) under hodet hvile. Dette vil bli koblet siste
15

Tre LATCH beltet gjennom riktig bane på bilsetet;. Oppmerksom på at et annet belte banen brukes for bak-og fremovervendt bilseter
.
16

Koble klinke klipp til tilsvarende anker, med mindre førersiden tredje seterad er i bruk. I dette tilfelle og knepp LATCH beltet inn i låsestilling på baksiden av det konvertible bilsete. Træ fanget og skulder beltet gjennom riktig bane og koble med spenne. Trekk skulder beltet helt ut til det klikker og la den kontrakten.
17

Knel inn i bilsetet og dra opp på beltet for å sikre. Pass på at du ikke kneler på beltet ligger under stoffet på den konvertible bilsete, som ville hindre tilstrekkelig innstramming.
18

Flytt konvertible bilsete side til side og fremover og bakover. Hvis mer enn en tomme av bevegelse i begge retninger eksisterer, bruke mer press til bilsetet og stram.

Koble den øvre bilsete tjore til ankeret. I Sienna kapteinsseter ligger i den andre raden, er ankrene plassert nederst på baksiden av setet. I den tredje rad, er ankrene plassert omtrent en fot opp fra gulvet i stammen, bak og midtre passasjer seter. Det er ingen bakre ankere på førersiden tredje seterad. Trekk opp på remmen for å stramme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146025.html

Previous:
Next:

driving Safety