Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan få en lastebil ut av gjørma

Hvis lastebilen blir sittende fast i gjørma, kan det være svært prøver å få det løs. Mud liker å suge dekk i og felle aksler fra forover eller bakover. Bare spinner dekkene for lange perioder i et forsøk på å få gratis vil bare synke lastebilen videre inn i gjørme og gjøre situasjonen verre. Du trenger
Shovel Wood eller gulv matsJackTow stropp eller vinsj og annet kjøretøy
Vis flere instruksjoner
en

Rekruttere hjelp av en annen fire-wheel-drive bilen. Når en lastebil sitter fast i gjørma, er det ingenting som en annen bil å riv eller vinsje den ut. Av denne grunn prøver å alltid ha minst ett kjøretøy på tørt land mens resten spiller i gjørma, på den måten, det er noen som kan muligens koble opp en vinsj eller et slep stropp til fast kjøretøyer. Hvis du bruker en vinsj med stålkabel, husk alltid å sette en jakke eller annet vekt på linjen slik at hvis det bryter, kan den ikke piske rundt og skade noen. Også noen slep selskaper tilbyr fire-wheel-drive utvinning tjenester, men det er aldri billig.
2

Dig rundt dekkene og sted tre eller matter av dekkene. Avgjøre om lastebil ville ha en enklere tid fremover eller bakover ut av gjørma, og grave ut dekkene i den retning så godt som mulig. Når dekkene er synlige og gratis, sted kryssfiner, to-by-fire, eller til og med lastebilens interiør gulvmatter ned i gjørma i den retningen bilen er å reise som en trekkraft hjelpemiddel. Det kan ta ganske mange forsøk, men denne metoden kan ha stor suksess.
3

Sett kjettinger på drivhjulene hvis mulig. Kjettinger er en stor hjelp i nesten alle typer terreng, og gjørme er intet unntak. Hvis du kan jekke bilen opp eller grave under dekk for å installere kjedene, vil de være et fantastisk hjelpemiddel i å trekke lastebilen. Hvis implementere kjettinger, men ikke inn i bilen og bare gulvet det i et forsøk på å frigjøre dekkene. De fleste kjettinger har en 30-kilometer per time limit for sikkerhet, så bruk moderat gass. Hvis det er mulig, å skifte fra omvendt drive å prøve og rock lastebil ut av gjørma sug.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146178.html

Previous:
Next:

driving Safety